Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielalone

polki to rasistki

Polecane posty

Gość singielalone

wiek 30 lat. Status: wolny od zawsze. Tak wyszło. Bo niesmiały, bo nie przebojowy, bo pech, bo się nie ułożyło, bo szczęścia zabrakło, bo nie odpisał raz na smsa i wiele innych gówien. Moje życie nie było specjalne różowe. Czasem się spotykam z jakimiś dziewczynami, ot takie spotkanie zapoznawcze. Czasem jak pytaj jak długo sam, albo czemu się rozstałem. Odpowiadam że się nie wiązałem. I co się dzieje? Kontakt się urywa- w tym kraju panuje jakiś chory rasizm. Wszelkiego rodzaju dziewice i prawiczki, ludzie samotni są traktowani jak jakiś gorszy gatunek człowieka. Zaszufladkowanie i koniec. Faceci nie są tak skrajni jak kobiety. Kobiety z automatu przyklejają łatkę i traktują wolnych facetów jak 'coś' drugiej kategorii. "Bo coś z nim musi być nie tak" bo żadna nie chciała to dlaczego ja mam być ta gorsza i "to" dostać. Rasizm pełną gębą - byłem przez parę miesięcy w angli - tam tego nie ma :(

Gość singielalone
No i to jest przykład powyżej jak nie tylko kobiety są rasistkami. Co to za uwaga? Nie znasz i oceniasz. Ciemnogród, stfu.

Gość Zdzicha spod kiosku
Staszku, mordo Ty moja :)

Gość gość
autor ma racje stąd kobiety wolą być kochankami zajętego faceta niż stworzyć związek z wolnym.

Gość gość
A co mi po związku z mameją? :D potrzebuję prawdziwego faceta ;) chyba większość kobiet tak ma.

Gość tasfa
bo kobiety lecą jak muchy do g***a które obsiadły inne baby

Gość gość
Nieprawda. Bo lecą na 100 % - towych męskich facetów. A nie na ciapy. :)

Gość gość
kurcze. skończyłem r.uchać jedną wczoraj. to chyba sobie mogę z tydzień przerwy zrobić zanim się za następną wezmę? czy to za dużo i zostanę ciapą???

Gość zuły
ja myślę że maks 6 godzin. jak masz dłuższą przerwę, to już jesteś ujoooowy i pierdoła totalna. zero atrakcyjności dla lasek.

Gość gość
No proszę nie popadać z skrajności w skrajność :D ej no chłopaki ;)

Gość singielalone
A ja np nie lubię kobiet niekobiecych w 100% - jak nie strzeli focha przynajmniej raz na godzinę to jest dla mnie z góry przegrana :)

Gość gość
Taak? To fajnie bo ja focham się. :P