Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia 85

Uwielbiam

Polecane posty

Gość edzia 85

Od trzech lat znam pewnego mężczyznę.Sporo starszego ode mnie.Razem pracujemy w weekendy w pubie.Od ponad 2 jest między nami jakaś dziwna relacja...Dodam,że oboje jesteśmy w związkach.Od jest miły, odwiedza mnie pod pretekstem zrobienia kawy,rozmawiamy.Z czasem zaczęło posuwać się to dalej- delikatne przytulanie, szukanie dotyku, szeptanie do ucha,kiedyś z zaskoczenia, gdy nikt nie widział pocałował mnie, powtórzyło się to jeszcze dwukrotnie.Wiele razy mówił,ze mu się podobam.Mówi,że mnie uwielbia.Gdy nie może przyjść przechodzi chociaż obok żebyśmy mogli się zobaczyć.Pracujemy w gronie,gdzie wszyscy wszystkich znają,dlatego bardzo uważamy z tą naszą znajomością,on nie jest nachalny,wręcz przeciwnie.Mam wrażenie,że sam nie wie co z tym zrobić...Boi się posunąć za daleko. Czuje,że naprawdę coś do mnie czuje, inaczej nie trwało by to tyle czasu,gdyby chciał tylko seksu szybciej znalazłby inny obiekt zainteresowania. Uwielbiam go i ten jego wzrok...Nie wiem co z tym zrobić,męczy mnie już fakt,że ciągle za nim tęsknie a nie mogę go mieć na dłużej niż 5minut przy sobie.On wie jaki jest mój stosunek do niego,ale też nigdy niczego mu nie zaproponowałam...

Gość gość
Co znaczy w związku. Małżeństwo? narzeczeństwo? "chodzenie" ze sobą. Chyba warto takie "szczegóły" sprecyzować?

Gość edzia 85
celowo ominęłam ten 'szczegół', chce jedynie znać opinie na temat naszego zachowania wobec siebie, a raczej jego wobec mnie...wiem,że to głupie ale po prostu już nie mogę wytrzymać w takim zawieszeniu. Nie wiem po co to robi,po co ciągnie taką znajomość? Czy może rzeczywiście się zakochał...