Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w opetania demoniczne pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Coraz czesciej sie slyszy,ze opetania sa na porzadku dziennym,a dusze takich opetanych,jesli sie czlowiek za zycia nie uwolni, trafiaja do piekla.Wierzycie?Spotkal sie ktos z was z takim przypadkiem,ze uwierzyl ?

Gość gość
nie wierze w zadne demony, oprocz ludz-potworow. czlowiek stworzyl diabla by ukryc swoje wlasne okrucienstwo :O

Gość gość
Największym osiągnięciem szatana jest to, że ludzie w niego nie wierzą.

Gość gość
a do czego służy to słowo "pytajnik" w tytule bo nie kumam.....:D

Gość Nasturcja 123
pytajnik zamiast ?, bo filtr nie przepuszcza

Gość gość
jak zalozysz temat i postawisz w tytule ten znak ? to sie dowiesz :)

Gość gość
do tego, k****, że na końcu pytania stawia się znak zapytania

Gość gość
Największym osiągnięciem szatana jest to, że ludzie w niego nie wierzą. Dokladnie i wiekszosc ludzi,ktorzy trafili do piekla to ci,ktorzy nie wierzyli,ze ono istnieje.

Gość nghnghng
Ja nie wierzę ale moja znajoma kontaktowała się z jakimś egzorcystą i twierdzi że jej pomógł. Niestety nie znam szczegółów.

Gość Nasturcja 123
Największym osiągnięciem szatana jest to, że ludzie w niego nie wierzą. x ale bzdury, gdyby byl, to raczej chcialy jakiegos respektu? Poza tym, ludzi ewola myslec, ze złe uczynki nie pochodza od nich, tylko sa dzięłem szatana, ktory ich kusi... uswiadamiajac sobie, ze tak nie jest, mozna zaczac prace nad soba

Gość gość
kazdego da sie opetac... zwlaszcza po dragach

Gość gość
[ludzi ewola myslec, ze złe uczynki nie pochodza od nich, tylko sa dzięłem szatana, ktory ich kusi...] dokładnie :O ludzie to najwieksze potwory, zawsze znajda kogos czy cos na co beda zrzucac swoje bestialstwo :O

Gość Twilight Sparkle
A co to za egzorcysta, to może wiesz?

Gość gość
nie wierze, za to wierze w choroby umysłowe:D

Gość gość
Nasturcja 123 Największym osiągnięciem szatana jest to, że ludzie w niego nie wierzą. x ale bzdury, gdyby byl, to raczej chcialy jakiegos respektu? Poza tym, ludzi ewola myslec, ze złe uczynki nie pochodza od nich, tylko sa dzięłem szatana, ktory ich kusi... uswiadamiajac sobie, ze tak nie jest, mozna zaczac prace nad soba Szatan nie chce respektu, tylko naszego odsunięcia się od Boga.

Gość gość
Nasturcja - ale przecież jakby się taki szatan ujawnił i cały świat by wiedział że on istnieje to co on by miał do roboty? A jak go nie widać robi swoje. Jakby się złodziej ujawnił, to też by nic nie dał rady ukraść.

Gość gość
Na tym swiecie niestety ciagle toczy sie walka o dusze,tylko nie kazdy czlowiek jest tego swiadomy.Jesli czlowiek nie wierzy w Szatana,to tym latwiej bedzie mu przyjsc do niego chociazby pod kamuflazem najleprzego przyjaciela i sprowadzic na manowce,czyli odwrocic od Boga,co jest jego celem.Skutkiem tego moze byc oczywiscie opetanie.Szatan chce jak najwiecej dusz przeciagnac na swoja strone,na strone ciemnosci-co oznacza dla duszy wiecznosc w piekle.

Gość nghnghng
Co za egzorcysta? Poczekaj, sprawdzę. To kobieta, napisała jakąś książkę. Jak przypomnę sobie tytuł i znajdę, to podam ci nazwisko. Wrócę tutaj.

Gość gość
"Dokladnie i wiekszosc ludzi,ktorzy trafili do piekla to ci,ktorzy nie wierzyli,ze ono istnieje." :D rozumiem, że ci Lucyfer osobiście o tym powiedział jak był u ciebie na kawce, że wypowiadasz takie sądy z całą stanowczością i przekonaniem :D oj nie mogę..

Gość belzebubkon
pytasz czy pytajnik moze opetac demonicznie? raczej nie znam takim przypadkow

Gość belzebubkon
Nasturcja 123 Największym osiągnięciem szatana jest to, że ludzie w niego nie wierzą - jesli kots nie wierzy w sztana to NIE WIERZY tez w Boga, bo jeden bez drugiego NIE ISTNIEJE, to jest SPOŁKA WIĄZANA! a zatem wiara w Boga jest tez wiara w szatana, ale to chyba oczywiste, gdyz chrześcijaństwo opiera sie na strachu, na wierze w szatana, lucyferka czy innych biesow, a skad wiemy ze tacy sa? ktoz jak Bog tego nam nie mowi? ktoz jak zgraja fanatycznych papiezy tego nie glosi? ktos jak to nie oni stworzyli i Szatana i Boga? któż?

Gość Naczelny diabeł kafe
skup dusz hurt detal najlepsze warunki, najwyższe ceny profesjonalne podejście do każdego sprzedającego kontakt przez kafe możliwość spotkania w domu oferenta

Gość belzebubkon
mam dusze na zbyciu, preferowany nabywaca: szatan, lucyfer, belzebub, azrael, asmodeus i ich kontrahenci; cena wywolawcza: 270.000zl; cyrograf podpisuje wlasna krwia

Gość Naczelny diabeł kafe
Szanowna/Szanowny Belebubkonie proszę o podanie adresu mailowego w celu ustalenia dokładnych warunków transakcji oraz jakości oferowanej przez Panią/Pana duszy. Indywidualne oraz uczciwe rozpatrzenie każdej oferty jest dla mnie najważniejsze! Z poważaniem Naczelny diabeł kafe

Gość gość
gość "Dokladnie i wiekszosc ludzi,ktorzy trafili do piekla to ci,ktorzy nie wierzyli,ze ono istnieje." smiech.gif rozumiem, że ci Lucyfer osobiście o tym powiedział jak był u ciebie na kawce, że wypowiadasz takie sądy z całą stanowczością i przekonaniem smiech.gif oj nie mogę.. Nie,wystarczy tylko logicznie pomyslec.Ludzi,ktorzy nie wierza w pieklo i Szatana latwiej odwrocic od Boga,bo nie wiedza,ze to Szatan w ukryciu dziala i zrobi wszystko,aby zgubic taka dusze.Jego kamuflaz jest jego najwiekszym sukcesem.Nieswiadomi ludzie sa dla niego latwa zdobycza,gdyby ujawnil wszystkim kim jest,nic by nie wskoral.

Gość gość
Nie,wystarczy tylko logicznie pomyslec] do tej pory sadzilam, ze logika nierozerwalnie wiaze sie ze zdrowym rozsadkiem, a tu mity, basnie i legendy :O wiara w beboka, boga, swiete mikolaje i inne elfy 😴

Gość gość
egzorcystka to konfrowersyja osoba Wanda Pratnicka. udzielala wywiadow w telewizjii ,jest autorka ksiazek o tematyce ezoterycznej..byl ciekawy reportaz na TVN w cyklu uwaga odnosnie tej pani.. Ujawnione zostaly brzydkie sprawy zwiazane z jej dzialalnoscia,,,Reklamuje sie rowniez w internecie na tematach zwiazanych z duchami.....ja z uslug nie korzystalam ,opetana nie jestem.ale z tego co zaczelam czytac na jej stronie wynika ze wiekszosc chorob jest skutkiem opetan..

Gość gość
ja wierzse w Pana Boga w takiej tradycjii zostalam wychowana choc do kosciola w kolko nie biegam.. Ale wiem ze obok naszgo swiata ktory widzimy istnieje drugi niewidzialny ,zamieszkany przez rozne byty nie zawsze dobre,,tam tez czai sie zlo .szatan.duchy opiekuncze,inne byty,