Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenSam

Czy mam szanse

Polecane posty

Gość TenSam

Wiem, że jestem jeszcze młody (mam 17 lat), ale wiem co czuje. Sprawa wygląda tak: Zakochałem się w 2 lata młodszej ode mnie dziewczynie. Niestety ona ma chłopaka. Jej chłopak ma 13 lat i moim zdaniem jest strasznie niedojrzały. Zwierzała mi się, że odkąd są razem to cały czas się kłócą. Nie wiem dlaczego przy nim jest... zawsze ulega, przyjmuje jego przeprosiny i znów są razem. Znam ją od pewnego czasu i bardzo mi się ona podoba. Ostatnio "zbliżyliśmy się" do siebie. Ciągle rozmawiamy, piszemy, mówimy sobie o wszystkim. Kiedyś wspominałem jej, że mi się podoba ale podeszla do tego obojetnie lecz wydaje mi sie ze sie to troche zmienilo. W wiadomosciach do mnie pisze buziaczki i słodkie słowa. Na moje komplementy tez nie odpowiada obojetnie. Zawsze gdy przebywamy, piszemy ze soba jest szczesliwa, mila i sprawia wrazenie jakby odwzajemniala to co czuje. Pisze tutaj, poniewaz chcialbym sie dowiedziec co mam w takiej sytuacji zrobic? Mam odbic ją jej chłopakowi? Pomiędzy mna a tamtym są ponad 4 lata różnicy. Według was co powinienem zrobic? Walczyc?

Gość gość
Isc spac bo rano do szkoly:D

Gość TenSam
Bardzo kurde śmieszne...

Gość gość
Moim zdaniem wszyscy troje jesteście strasznie niedojrzali. :-)

Gość gość
Przecież to dzieci śmieci więc jak się u nich spodziewać dojrzałości :D jeszcze mają mleko pod nosem :)

Gość gość
A ty urodziłeś się dorosły?

Gość gość
Powiedz jej co czujesz,ze ci sie podoba i niech ona wybiera.Ale zanim wybierze ciebie to musi zerwac z tamtym.

Gość gość
TenSam ok powiem Ci co masz zrobic. Zapisac sie na basen.

Gość gość
Mi sie wydaje ze masz szanse.13 lat to dzieciak :-0

Gość gość
Powiedz jej co czujesz,ze ci sie podoba i niech ona wybiera.Ale zanim wybierze ciebie to musi zerwac z tamtym.