Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stypendium

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam, ubiegała się kiedyś któraś z Was o stypendium socjalne? Mam taki podpunkt: dokument określający wysokość dochodu uzyskanego przez studenta lub członka rodziny studenta, w przypadku uzyskania dochodu w roku kalendarzowym poprzedzającym rok akademicki określający również liczbę miesięcy, w których dochód był osiągany. Nie rozumiem o jaki dokument chodzi..

Gość gość
ZaSwiadczenie z urzędu skarbowego o osiągniętym dochodzie w roku 2012. Co do miesięcy to ja bym napisała oświadczenie.

Gość gość
właśnie chodzi o to, że w pierwszym punkcie dokumentów wymaganych mam zaświadczenia z urzędu skarbowego członków rodziny studenta i studenta o dochodzie podlegającym opodatkowaniu podatkiem dochodowym od osób fizycznych na zasadach określonych w art. 27, 30b, 30c i 30e ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (j. t. Dz. U. z 2012 r., poz. 361, z późn. zm.); wzór zaświadczenia określa załącznik nr 13 do niniejszego zarządzenia, Zaświadczenie z urzędu skarbowego powinno zawierać także informację, czy osoba ubiegająca się o to zaświadczenie uzyskała bądź nie, dochody podlegające opodatkowaniu na innych zasadach (np. ryczałt, karta podatkowa). No, a to jest kolejny więc nie wiem czy to się nie przeczy ze sobą.