Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy tolerujecie homo

Czy tolerujecie homo

Polecane posty

Gość gość
i właśnie takie parady szkodzą im samym, bo to po prostu w*****a... heterycy jakoś nie urządzają takich parad i nie wykrzykują wszystkim w okół że są hetero. Geje i Les byli, są i będą, ale czasem po prostu przesadzają.

"gość Kobiet homo też nie lubię, ale kobiety bi mi nie przeszkadzają"-a mężczyźni bi przeszkadzają ci w jakiś sposób?

Gość gość
Pierwsza podstawowa rzecz... nie jestem homofobem, antysemitą, faszystą, itd... nie lubię ludzi którzy starają się wywyższać i uważają że coś im się należy, bo oni są jacyś tam i mają prawa. Ja nie czekam aż ktoś mi coś da, ale żydzi akurat cały czas się o coś czepiają... jak nie o odszkodowania, to przeszkadza im że nie zabijamy rytualnie zwierząt i jeszcze wmawiają wszystkim że jesteśmy antysemitami. A to że zabijają Palestyńczyków, że wybijali Polaków jako NKWD, że współpracowali z SS... no i o tym że przez banki (wiadomo czyje one są) rozwalili gospodarki tego świata, o tym jakoś nie pamiętają.

No jak nie jesteś homofobem jak ich atakujesz wyzywając od pedałów (jest to część od roweru) i porównując do żydów(znienawidzonych przez narody dlatego że zabili Chrystusa)no i Hitler też atakował Żydów.

Ty mówisz o Żydach z TV i książek a ja o prostych, skromnych Chasydach, ktorych znam od dawna i szanuję jako ludzi. Nie ma sensu rozwijać tego tematu, nie czas, nie miejsce.

Gość gość
chcą mieć prawo do korzystania z ulgowych biletów w środkach komunikacji publicznej, wyobrażasz sobie!!!!

Gość gość
nie porównuje geja do żyda, stwierdziłem tylko że w tej chwili to te dwie grupy mają największe wymagania i kompletnie nic o nich nie można powiedzieć, bo zostanie się uznanym za faszystę. Poza typ pedał a gej, to dwie różne sprawy ;) mam kolegę jeszcze z czasów podstawówki który jest gejem i kompletnie mi to nie przeszkadza, ba... nawet często wspólnie żartujemy w tak "brutalny" sposób jak robię to na tym forum. Za zabójstwo Jezusa ich nie winię, bo jestem nie wierzący... ale niech mają odwagę się przyznać do swoich zbrodni i win a nie tylko oskarżać innych.

kogoś pogięło z tym mizianiem dwóch tatusiów na kanapie. Czy wy, ludzisaka na prawdę uprawiacie seks heteroseksualny na oczach waszych dzieci? Dlaczego dwie lesbijki mogą mieć swoje dzieci nie pytając nikogo o zgodę a faceci nie? Podobno jest równouprawnienie i dziecko należy tak samo do ojca jak i do matki. Wiec skoro dwie kobiety mogą mieć dzidziusia (spłodzonego przez wynajętego reproduktora) to geje też powinni mieć takie prawo (lub załatwić sobie chodzący inkubator, który im dzidziusia urodzi).

Gość gość
mizianie to nie seks a przytulanki, dotyk, pocałunki... przynajmniej ja to tak rozumiem, choć nie wiem co autor tej wypowiedzi miał na myśli.

to mógłbyś używać określenia gej a nie żaden pedał..??? skoro NIE chcesz ich obrażać.

gosc dokladnie to mialem na mysli:)przeciez to malo skomplikowane;)tylko jakis psychol uprawia sex na oczach dzieci i taki sam debil rozumie to w ten sposob:)🖐️

Gość gość
Ale dla mnie gej a pedał to dwie różne rzeczy... gej to normalny facet który po prostu ma inne upodobania niż np. ja. A pedał, to pedał... taka zniewieściała c***a którą rzuca się w oczy nawet z kilometra.

pedal,gej,cwel,zwal jak zwal :)kazdy ma swoja d**e i swoja glowe niech robia co chca :)byle z daleka ode mnie:)a KYSZ SILO NIECZYSTA:):)

Gość gość
no widzisz ile z tego forum można się dowiedzieć :) dla mnie pedał, to ci ota, ewentualnie męska d****a świadcząca swoje usługi panom. Takich można czasem spotkać w centrach handlowych, pubach czy klubach przy toaletach... proponują darmową laskę czym proszą się o powybijanie ząbków ;)

Gość gość
rzadko bywam w publicznych toaletach, ale 2 razy mi się zdarzyło i raz byłem świadkiem po wejściu do kibla jak jeden drugiemu robi dobrze, a za drugim razem jeden z takich złożył mi propozycję jak czekałem przy damskim na koleżankę.

Gość Priss
ja jestem biseksualna i nie toleruję homosiów przykro mi bardzo ograniczona umysłowo grupa, agresywna i do tego brzydka, przynajmniej lesbijki

Gość gość
Bo lesbijki to często takie babochłopy, prawdopodobnie żaden facet ich nie chciał, więc zadowoliły się swoją płcią ;)

Gość Czy tolerujecie homo
Co do tych dzieci, to gejom jest trudno o adopcje, ale zawsze można wynająć surogatkę. Przykłady- Elton John i jego facet mają dwójkę dzieci, Neil Patrick Harris ma z Davidem bliźniaków, to samo Ricky Martin :) i szczerze uważam, że powinni mieć prawo do ślubów i adopcji, dadzą dzieciakom o wiele więcej miłości niż opiekunowie z sierocińców, albo patologiczne rodziny. Ludzie zakochują się w ludziach, nie płci, a mówi to 17 letnia dziewczyna, którą bardziej kręcą chłopcy, ale gdyby zakochała się w dziewczynie to nie stanowiłoby to dla niej żadnej różnicy :) tam ktoś napisał, że współczuje takiemu dzieciakowi, jeśli rówieśnicy się dowiedzą, że ma homo rodziców. No właśnie, to nie jest normalne, aby dzieci z takich powodów były prześladowane, trzeba zrobić coś z tym światem i wychowywać tak swoje dzieci, by nie robiły komuś krzywdy, bo jest "inny”. A i ogromną głupota jest myśleć, że takie dzieci potem same będą homo, bo idąc tym tokiem rozumowania wszystkie dzieciaki wychowywane w rodzinach hetero też powinny być hetero, a wiadomo, że tak nie jest.