Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

ale nie oszukujmy się nie ma kobiet dziewic po 20. x a ja czym jestem Twoim zdaniem?:O ja to w ogóle uważam, że Twoja sytuacja między nogami nie powinna być żadnym wyznacznikiem w ocenianiu Cię jako człowieka i jestem zszokowana, ze np. na tym forum przykłada się do tego tak dużą wagę. ja uważam, ze jest to sprawa intymna, tak jak się nie mówi, nie mówi się o intymnych sprawach z partnerem (ale dziewczyny stąd nie mają żadnych skrupułów, żeby ględzić po necie o intymnym związku z drugim człowiekiem), uważam, że intymnosć, seks jest też rodzajem magii, nieprzeznaczonym dla publiki. i obojętnie, czy robisz to z miłości czy dla sportu to jest to niesmaczne gadać o tym ze wszystkmi. a z drugiej strony nie mogę pojąć, jak cudze narządy, substancje i zwykła czynność jak ocieranie się i ruchy, których nawet nie trzeba się uczyć, bo to nam dała natura mogą być tak fascynujące dla średnioi nteligentnego człowieka, który pisze tu o tym non stop, cała kafe się pod tym ugina.

wśród moich koleżanek ja jestem jedyna, która woli nieco starszych od siebie:-P i zawsze tak było, wszystkie straciły dziewictwo z rówieśnikami.

Gość gość
Broken, znowu się zgadzam. Nie raz czytam wypociny dziewczyn na tym czy innym forum, na które składa się opis bardzo dokładnego seksu z ich partnerem. Może to jakas forma ekshibicjonizmu, chwalenie się swoim wyzwoleniem albo nie wiem co jeszcze. Może jakies dowartościowanie. Mnie to nie kręci, dla mnie to moja intymność i nie pozwalam zaglądać nikomu w swoje gacie. Jak nie spotkam faceta, z którym będę chciała naprawdę tego seksu, to mogę być dziewicą nawet i do usranej śmierci. Nic nikomu do tego :)

Gość gość
kobieta zawsze leci na starszego. 13 15 latka z 18-19 latkiem 16-17 z 21+ 18-24 z 30+