Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemniczy Nieznajomy LODZ

Masz ochote sie zabawic LODZ

Polecane posty

Czesc, Pod koniec miesiaca bede w Lodzi na kilka dni odwiedzic znajomych i rodzine. Przy okazji chce sie dobrze zabawic bez zobowiazan z chetna dziewczyna w wieku 20-25 lat. Ja zadbany dobrze zbudowany dowcipny 30-sto latek. Od razu zastrzegam ze nie interesuje mnie pisanie maili w nieskonczonosc i ukrywanie przed soba tak przyziemnych spraw jak zdjecia. (przesylam zdjecia po nawiazaniu kontaktu) Wszelkie bajkopisarki beda szybko rozpoznane a wiadomosci nie doczekaja sie odpowiedzi :) Wiec jesli jestes otwarta i wiesz na co Cie stac, zapraszam do kontaktu. Lubie kobiety ktore znaja swoja wartosc i tylko z takimi nawiaze bliższy kontakt. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych ludzi !

Gość Kinky typologia
happy pipul :D upupupupupupup a co mi szkodzi, niech se porooocha jakiegoś pustaka z bałut :):):)

No dziekuje za szczodrosc!

Gość przy jednej dziurze kazdy kot
w kotka i myszkie :classic_cool:

dobrze, ze napisal to o bakopisarce... bo juz chcialam napisac,ze mam skonczone 18 lat i 7 dni i jestem chetna.... ale skoro mam byc rozpoznana, to juz nie napisze 😴 ... napisze do takiego, co nie rozpoznaje :P:D

Gość gość
frida Ty dobra poczciwa lasko.Nie pisz bzdur tylko odważ się :) Nie będziesz sama.

skad wiesz, ze jestem sama? .... kolejny prorok?... czy moze sama opatrznosc sie odezwala 😴.... :P nie jestem poczciwa.... tylko uczciwa, dlatego do niego nie napisze :P

Gość gość
Bo jestem facetem i mam chęć na Ciebie fridziu :)

Dzieki za uczciwosc i szczerosc! Doceniam ludzi ktorzy szanuja moj czas! :)

wszyscy wiedza, ze mam wiecej niz 25 lat :( ... niestety przekroczylam magiczna granice wymagalnosci odkobiecej 😭 .... a bajkopisarki zaraz zostaja rozpoznane 😭 .... wiec widzisz... jestem bez szans 😴 .... :P

Przykro mi, ale na pewno znajdzie sie amator starszych kobiet ;P Ja również szanuję czas innych, dlatego zapewniam rozrywkę na najwyższym poziomie :)

Gość gość
frida u mnie masz zawsze szansę.Nie jestem za młody by bujać w obłokach.Często piszesz,ale przeważnie głupoty.Napisz coś konkretnego.

dziekuje za pocieszenie.... ale na nic juz nie licze 😭... nie ma juz kamikadze na swiecie....nie ma... zgineli podczas II wojny swiatowej 😭 😭 😭

u ciebie tez nie mam.... nie potrafie napisac niczego konkretnego :( .... jestem bajkopisarka 😴

Gość gość
Faktycznie coś z Tobą nie tak fridziu.Na erotyczne bajki mnie nie stać.

sklamalam... teraz napisze konkretnie zamykam laptopa. musze wyjsc z domu. bede wieczorem. czy bylam bardzo konkretna? .... mam jakies szanse? ... chociaz jedna? .... prosze... jedna, jedniusiunienka, najmniejsza szanske .... na sukces :P ..... kawiarnia jest jednak bezwzgledna ... 😴

Prosze nie zasmiecac mi watku! Ja tu chce poznac powaznych ludzi :D

przepraszam....ostatnie zdanie i juz nie bede smiecila :) to z toba jest cos nie tak... zawsze mowiles "Frido", a dzisiaj nagle "fridziu" :P .... chyba czas zadzwonic do przychodni i zamowic wizyte u lekarza 😴 odchodze.... i juz nie smiece 😴

Gość gość
Poważnych ludzi ? My jesteśmy poważni no nie fridziu.Ja Cię chyba bardzo lubię :)

Oczywiscie, nie watpie ze jestescie powazni! Mimo wszystko prosze przejsc do innego watku i nie marnowac mojego czasu :P

Gość gość
Co ty myślisz,że tu jakąś wyrwiesz.Niedawno Jolka04 tu szalała i dawała @ poszukaj,ale jest biedna d****a,teraz daje za pieniądze.

Jolka40 za stara :D Raczej watpie zebym cos stad wyrwal szczerze mowiac :)

Choroby przenoszone drogą płciową ; kiła rzeżączka chlamydiozy wrzód weneryczny czerwonka bakteryjna ziarniniak pachwinowy rzęsistkowica świerzb wszawica łonowa amebozaAIDS opryszczka genitaliów, opryszczka wargowa WZW (HBV, HCV) kłykciny kończyste HTLV 1 i 2 HPV Pmiętaj o dobrych gumach ;) Pozdrawiam i Powodzenia :p

Dobre gumy zawsze mam, czy to w zime czy to w lato :) Dzięki !

Nie lubię gdy kobieta musi wypluwać moje włosy łonowe, to mnie rozprasza :)

Dlaczego mnie o to pytasz ?

Fajny facet a takie niemoralne propozycje. Szukasz sobie dobrego sexu z jakąś lafiryndą , którą przeleciał niejeden. A tak na prawde masz świetną ,piękną żone z którą możesz porozmawiać jak urozmaicić wasz sex na różne sposoby jak tylko zapragniesz więć po co to wszystko ?

Ja mam żone ? buahahahahahaha!