Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelka123654789

wiza USA

Polecane posty

Gość ewelka123654789

Drogie Forumowiczki, mam do Was takie pytanie czy którejś z Was zdarzyło się podchodzić do ambasady w sprawie wizy do USA będąc w ciąży? Jestem w takiej sytuacji, że rok temu podchodziłam, lecz dostałam odmowę(pomimo tego, ze uczyłam się) . . . teraz zmieniła się moja sytuacja jestem mężatka(niestety nie pracuję i już nie uczę się) mój mąż posiada wizę. Chcielibyśmy razem wyjechać ale póki co jest to niemożliwe. . .

Gość gość
teraz chyba trzeba zdac test wiedzy o GENDER także warto poznać tę wspaniałą ideologię miłości i tolerancji.

Gość ewelka123654789
zadnych testow

Gość gość
będąc w ciąży raczej wizy nie otrzymasz

Gość ewelka123654789
nikt nic nie wie w tym temacie???

Gość gość
Minęło już kilka miesięcy od tego ostatniego i kolejnego tzw wizowego poruszenia....co jakiś czas przynajmniej w przypadku naszego kraju ma takowe miejsce a to za sprawą naszych mediów a to czasem mediów zagranicznych...czasem wskutek prywatnych "awanturek"publicznych postaci co jakiś czas obiecujących nam walkę o zmianę kursu w tej dziedzinie z okazji wyborów lub z okazji tego że ktoś "bliski"nie dostał wizy.:D I co? I g.......:D Tę dygresję dedykuję szczególnie rozmaitym funkcyjnym jacy na forach wypisują za dennymi artykułami,farmazony w stylu:"wizy już tuż tuż"i tak dalej i tym podobne.Fakty są takie jakie są.Robi się z nas wolne żarty i tyle na ten temat.

Gość Son of liberty and democracy
Do autorki Próbuj.Może dostaniesz a może ci odmówią. Ale pamiętaj.....keep smiling.:classic_cool:

Gość gość
Mąż może pojechać, dostanie pracę, jakiś czasowy pobyt i wtedy wyśle Ci jakieś zaproszenie czy coś i bedzie większa szansa, że dostaniesz.

Gość ewelka123654789
nigdzie nie jest latwo, najgorsze to to ze jak sie nie uda to tyle kasy znow pojdzie w bloto. . .sama nie wiem jak do tego podejsc by bylo jak najlepiej meza samego tam nie wysle hehe bedzie mi potrzebny niedlugo przy naszej dzidzi

Gość gość
Możesz mieć problem będąc w ciąży. Uzasadnienie: nie masz ubezpieczenia zdrowotnego w Stanach, czyli jeszcze jeden freeloader, który będzie korzystał ze systemu zdrowotnego dla najbiedniejszych, czyli za darmo. USA jest zadłużone po uszy, więc niechętnie patrzy na ewentualnych darmozjadow, jeżeli nie są czarni, taka jest prawda. A poza tym nie ma się tutaj po co pchać, coraz gorzej się dzieje i coraz więcej piszczacej biedy przez tego czarnego dupka.

Gość ewelka123654789
ale to tez takie glupie myslenie, tu chodzi glownie o "wycieczke-zapoznanie" do meza rodziny na swieta... skoro chcemy leciec to raczej nas stac bilety drogie itp itd wiec nie powinni sie tym martwic ze nie bedzie za co lekarza oplacic. . . nabieram teraz troszke watpliwosci co do podejscia do ambasady