Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mną jest nie tak dieta

Polecane posty

Gość gość

miesiąc na diecie schudłam 2, 5 kg po tygodniu wróciło 1, 5 kg i w efekcie końcowym schudłam 1 kg smutas.gif dieta jest od dietetyka kilka lat temu schudłam na niej 11 kg w 2- 3 miesiące a potem brałam leki od których przytyłam i nijak nie mogę schudnąć jest to dieta 1200 kal, dodam że 2 razy w tygodniu chodzę po bieżni 50 minut i raz w tyg na trening obwodowy na siłowni

Gość gość
Hormony? Nigdy już nie zchudniesz Grazynko

Gość kasiuunka
to,że jakaś dieta działała na ciebie parę lat temu nie znaczy,że teraz będzie działała, organizm się zmienia,metabolizm spowalnia, to nieuniknione,dlatego myślę,że trzeba się porpsotu zdrowo odżywiać,a 4-5posiłków zbilansowanych, jeśli ćwiczysz to kup sobie figurę extraslim,pomoże spalić więcej tłuszczu,ale najważniejsze jest zdrowe jedzenie w twoim przypadku

Gość gość
wybieram się do endokrynologa by sprawdzić, poza tym przytyłam po antydepresantach, których już nie biorę z 2 lata a nadwagi nie moge zbic nie wazne czy jstem na diecie czy zdrowym odzywianiu, jem 4 posiłki dziennie

Gość gość
70 kg a powinnam 62-63

Gość gość
wzrost podaj jeszcze

Gość gość
jesli 70 kg, to sama podstawowa przemiana materii to jakieś 1600kcal. faktycznie masz problem

Napisałam Ci na dziale "Fitness" co o tym myślę. Rzuć w cholerę tę głodówkę, wylicz zapotrzebowanie kaloryczne i wtedy się z głową odchudzaj.

Gość Olcia Dubicka
Tak się dzieje jeśli dieta jest dla Ciebie głodówką. I też nie ilość kalorii się liczy tylko jakość kalorii. I też to że ona kiedyś tam Ci pomogła nie znaczy że teraz też będzie dobra ;/ Mi panienka dla której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego w miesiąc zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że tabletki były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój