Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wolą młodsze ZAWSZE

Polecane posty

Gość gość
młodszą to tylko c..jem po czole, mało która zasługuje na więcej, niestety nie grzeszą inteligencją i życiowym myśleniem. mam 25 lat i niechciałbym być w związku z młoda dziewczyną.

Gość gość
a to ciekawe, mam 30 lat, jestem zadbana, szczupła lata za mną zakochany po uszy 26 latek, wiem, że chce związku bo wyraźnie mi to powiedział. Pół roku temu skończyłam związek z 25 latkiem, płakał jak dziecko :P także nie ma reguły

Gość gość
To nie prawda. Jest wiele mlodych facetow, ktore marza o starzsej kobiecie. Znam jedna kobiete za Szczecina, nauczycielke, ktora zyje z mlodszym facetem od siebie o 20 lat...Sa szczesliwi. I to trwa juz tak dlugo.... Kobietajednak jest bardzo zadbana, szczuplusienka.

Dobra , dobra pokażcie mi faceta w moim (50) wieku który woli 60 latkę od 40 latki .

Gość gość
mam prawie 30 i wole 16-18

Gość gość
Byłem z 23 latką po 2 latach się rozstaliśmy, rok później poznałem 31 latke i powiem szczerze że z początku przeszkadzała mi różnica wieku (5 lat), lecz gdy poznałem jej charakter, osobowość, stosunek do życia do mnie to o ile bardziej jest ułożona, rozsądna od byłej po prostu zwariowalem na jej punkcie i kocham ją do szaleństwa i pomyśleć że chciałem odpuścić związek z nią że względu na wiek... Ale głupie myślenie mialem... Teraz trzymam pierścionek zareczynowy i nie myślę o niczym tylko o tym aby kleknac przed nią i usłyszeć Tak ;)

Gość gość
Jak kobieta jest fajna i normalna to nawet mając 60 na karku mężczyźni z przyjemnością spędzają z nią czas. Sam mam 22 i taką sąsiadkę fajna, wesoła, ma coś w głowie, i szczerze mówiąc wolę z nią rozmawiać niż spędzać czas z rówieśniczkami.

Gość gość
tylko która 18latka by chciała starego 30latka ze starymi śmierdzącymi jajami po pięciu związkach? chyba tylko jakaś biedna desperatka, co nie ma na kosmetyki i taki obrzydliwy 30letni zboczeniec jej sponsoruje i licealistka się cieszy bo ma nową pomadkę i puder żeby zakryć pryszcze...

Gość gość
no ja stara kobieta 26 lat wlasnie jestem obiektem pozadania 23 latka... najgorsze ze mam starszego od siebie meza, ale ten mlodziak mega mi sie podoba :)

Gość gość
różnica jest ale od rozmowy wszystko się zaczyna

Gość gośśććću
ja tam 15nastki-16nastki sobie p******m i jest ok.

Gość gość
a ja mam 31 lat męża a jeździ taki facet koło mnie i tak się do mnie szczerzy owszem jest starszy taki koło 45 a nie mam 20 lat więc?

Gość az az az
W dzsiejszych czasach nie tylko kobiety to kurxxxviki. Faceci też myślą tą mniejszą główką i ciężko znaleźć odpowiednią kandydatkę na żonę, ale też ciężko znaleźć odpowiedniego męża ;) Czy wolą młodsze ? Myślę, że to kwestia gustu .. Jedni wolą młodsze inni bardziej doświadczone. Na pewno każdy facet ogląda się za małolatmi, w końcu faceci to wzrokowcy, ale to że patrzą wcale nie oznacza że chcą.

Gość gość
osobiscie znam chlopaka ktory o mnie zabiegal i to dlugo on ma 22 ja 30 oczywiscie wiedzial ze jestem starsza wiec to nie regula

Gość gośćććll
Biologicznie owszem - czym młodsza i ładniej wyglądająca kobieta tym większa szansa że spłodzimy z nią zdrowego potomka (i urodzi ich więcej - czym starsza ma już mniejsze szanse mieć ich sporo). Także Panowie, masturbujecie się nad p***o z nastolatkami tylko dlatego, że macie w głowie zakodowane, że macie przekazać jak najwięcej swoich genów, niestety :P. Ja odkąd poczytałam o tych sprawach, nie traktuję już takich spraw tak jak kiedyś. +nie zapominajmy, że o tym że z kimś jesteśmy, decyduje wiele innych czynników, nie samym wyglądem żyjemy :). Jak ktoś ma charyzmę i świetną osobowość, i potrafi nas zauroczyć, też wygrywa. I nie musi być piękny. .

Gość taka prawda ze
i faceci i kobiety w sensie estetycznym i wizualnym wola widok mlodego ciala, od takiego po 40 i wzwyz. ale to jest tylko kwestia wizualna, bo do wspolego bycia i zycia,dzielenia trosk i radosci I wposlnej walki o dobra dnia codziennego, to taki dzieciak na nic sie nie zda. jedynie do patrzenia, pozadania i ew. bzykania, jesli w ogole nadarzy sie okazja.

Gość gość
mogę dołączyć swoją opinię. Ja obecnie mam 24 lata, patrząc na moje związki. Nie brałabym się za faceta 30 letniego, a za 25 letniego. Gdybym miała 30 lat to wolałabym młodszych. Dlaczego wszyscy porządni biorą w młodym wieku ślub a no dlatego że druga połówka nie jest na tyle głupia by zostawiać kogoś dobrego, oddanego. Uważam, że strasi bardziej patrzą na swoją wygodę, wykorzystuja kobiety.

Gość gość
mój jest 2 lata młodszy i chorobliwie zazdrosny na inne nawet nie patrzy:P

Gość gość
generalnie tak jest. większość facetów woli młodsze poza loooserem który leci na stare. hot czterdziestki jak on tam je zwie.

Jest wolność wyboru.Tak,czy nie? Niech każdy wybiera wedle uznania,nic komu do tego.

Gość gość
Nie ma reguły absolutnie, ja mam partnera starszego o 15 lat, a sama jestem po 40, i w tym związku jestem szczęśliwa, ale nie mogę pojąć jednego, może to wynika z mojego charakteru, jestem typowym strzelcem, stale roześmianym i ciągnącym do ludzi, mianowicie trafiają mi się dosłownie jak grzyby po deszczu sami młodzi faceci, ostatnio dostałam szoku , chłopak 20 lat, do 35 to norma. Dlaczego tak to się układa że nie rówieśnicy lub odpowiedni do mojego wieku. Nie jestem pięknością, ani brzydotą, i nie będę pisała głupot że wyglądam o wiele młodziej bo to bzdura, świat się po przekręcał do góry nogami. Moim adoratorom zawsze w śmiechu oferuję że mogę co najwyżej być ich mamą , i weź tu zrozum o co chodzi.

Gość gość
czy ja wiem czy tylko młodsze zawsze...jak starsza ładniejsza, czy tam atrakcyjniejsza, to i tak dłużej będzie miała branie niż niejedna młodsza brzydula.

Gość gość
egoiste31 znowu grasuje na kafe :O

Moj facet nie narzeka. Ma 29 lat, ja 19. Oboje powaznie podchodzimy do zycia.Moze nie jest to duza roznica wiekowa ale rozne sa mentalnosci. Mamy o czym pogadac, powyglupiac sie. Jestesmy ze soba prawie 2 lata. Nie jestem blachara, nie lece na kase czy nawet na wyglad. Fakt - dziwne.Ale wyjatki sie zdarzaja i ja nim wlasnie jestem ;)

Gość Muna
aaaa niech se wola ! na stare lata zadna mloda jaj im kolysac nie bedzie ot i co!

Gość Łona jest Aniołem
Absolutna racja . :)

Gość Łona jest Aniołem
tylko młodsza (only) .:)

Gość Łona jest Aniołem
tylko młodsza (only) .:)