Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćć1

Ból serca czy to coś poważnego

Polecane posty

Gość gośćgośćć1

Od pewnego czasu boli mnie serce, ból jest kłujący w środku klatki piersiowej, bywa też po lewej stronie, podczas tego każdy ruch sprawia mi ból, nie mogę oddychać, trwa to kilka minut. Kilka tygodni temu z bólu nie mogłam się kompletnie ruszyć, ból promieniował do obu rąk, najmniejszy ruch, oddech, nawet mówienie sprawiało mi katorge, leżałam jak sparaliżowana. Od tego czasu serce szybciej bije, g***townie reaguje na hałas Np. Takie bóle zdarzały się już kilka lat temu, ale nie z taką częstotliwością, teraz praktycznie codziennie. Czy to może być coś poważnego?

Gość gośćgośćć11
Odpowie ktoś?

Gość gośćgość1
Up

Gość gośćgośćć1
Podniosę

Gość gośćgośćć1
Up

Gość gośćgośćć1
Naprawdę nikt nie odpowie?

Gość qwertyqwerty000
Może najlepiej byłoby się wybrać do lekarza? :)

Gość gośćgośćć1
Najpierw chcialam się poradzić na forum.

Gość też taki miewam
albo nerwica, albo zgaga albo problemy z kręgosłupem piersiowym (mrowienie w rękach) idź do rodzinnego i sprawdź

Gość gośćgość1
Nerwica na pewno nie, zgagę także wykluczam. Nie odczuwam mrowienia w rękach tylko ból z klatki piersiowej promieniujący do rąk, paraliż, niedowład, nie mam pojęcia. Na pewno nie jest to mrowienie:(

Gość gość
Jezu kobieto może masz jakiś stan przedzawałowy a ty najpierw chcesz się pytać na forum co ci dolega?Skąd się biorą tacy ludzie?Czy tez popieprzony internet już całkiem odbiera ludziom rozumy???

Gość gość
skad wiesz ze to serce? kłucie z lewej strony? mnie kuło i to były skurcze mieśni bo po jakimś czasie miałem identycznie z prawej strony jakieś nerwobule choć sie nie denerwuje niczym. jest jedne jedyne lekarstwo i zapobieganie takim czy innym chorobą. Wiem to po sobie pomaga zawsze. Ćwiczenia fizyczne SIŁOWE! Nawet kobiety - ćwiczenia pleców i klatki rozwiązują 100% moich dolegliwości i mojej żony. Żona robi podnosząc sztangę w pochyle dociągając do klatki ciężarem ok 15kg, rozpiętki na klate itp minimum 2,5kg gwarantuje długie życie bez bólów . Nie żreć byle czego tylko kurczaczka, ryż, spagetti, konkretne jedzenie bo na kawalku chleba z plasterkiem serka sie nie ujedzie daleko na śniadanie.+ witaminy dla uzupełnienia niedoborów. I gwarantuje że nie przytyjecie od ćwiczeń siłowych jak nie będziecie jeść więcej kalorii niż jest to przyjęte by normalnie funkcjonować.

Gość gośćgośćć1
Stan przed zawałowy w wieku 17 lat? Ćwiczyłam siłowo, aktualnie już nie ponieważ mam zakaz ruchu fizycznego.