Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd jeździć Dacią Logan

Polecane posty

Gość gość

Krucho z kasą a mam taką na oku w dobrym stanie za 6000 zł, ale czy to nie wstyd tym jeździć. Znajomi jaką dużo droższe auta tak za ok 20000 zł.

Gość gość
Za 6000 tyś możesz kupić trochę starszy samochód, ale bardziej prestiżowy niż ta rumuńsko-francuska padlina.:D

Gość prawictwo pospolite125
wiekszy wstyd jezdzic golfem 2 albo tico

Gość gość
Nie przejmuj się. Wielu będzie mówić, że lepiej kupić szrot z 400 000 przebiegu z niemiec czy holani ;-) Ja jeżdżę dacią już od 3 lat i poza drobnymi naprawami nic złego się nie dzieje. Samochód wykorzystywany w firmie. Co więcej, obok powstała baza taksówek gdzie jest 30 nowych daci także auta na pewno się sprawdzają. Nie jest to auto dla prestiżu ale na pewno Cie nie zawiedzie. Jak znajomym nie pasuje, to zmień znajomych ;-)

Gość mam Logana
Potwierdzam slowa przedmowcy. Sam ma Dacie i jej stosunek jakosci do ceny jest wrecz wybitny. Auto niedrogie a jednoczesnie oferujace przestrzen nie spotykana w drozszych autach. Bagaznik to chyba rekord swiata. Wielki i pojemny! Ogolnie Logan jest do jezdzenia, takiego prawdziwego jezdzenia, a nie szpanowania pod klubem. Jedyne do czego mozna sie przyczepic w Loganie to marnej jakosci plastik deski rozdzielczej. Wystarczy przejechac kluczami i mozna zostawic ryse. Z drugiej strony typowo plastikowe deski sa banalnie proste w utrzymaniu czystosci. Jedno przejechanie sciereczka i deska sterylna :)