Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek_11

Czy wyszłabyś za ukochanego pomimo tego że twoją waginę uważa za obrzydliwą

Polecane posty

Gość gość
jakby mi tego nie mowil, to czemu nie? ja nie musze uwazasz jego fiuta, za 8 cud swiata ;)

Gość gość
nie , bo jak facet, tak uważa, to jest pedałem na bank

Gość gość
[gość nie , bo jak facet, tak uważa, to jest pedałem na bank ] naiwna kretynka :O sa c**y i cipeczki :P jak zobaczysz wary zwisające do kolan to predzej sie pozygasz i zostaniesz dopiero gejem niz przyznasz, ze taka rozklapiocha jest ladna :O

Gość gość
Te pytania wymyślają jakieś upośledzone istoty, żenada.

Gość gość
o ile "wiszace wary" znajda swojego amatora, bo wiekszosc i tak woli takie, niz pedofilskie buly rodem z c**y pieciolatki, o tyle wielkie wiszace wory i 2cm kikut albo jakis wykrzywiony korniszon nigdy zadnej kobiecie sie niespodoba. Pipka zawsze bedzie uzyteczna a 6cm w zwodzie hahaha koncowka zoledzia po lechtaczce hahahah

Gość gość
jeśli tak go brzydzi to niech nie dotyka i spierdziela,niech żyje z "Renią"

No proszę jakie oburzenie:Że pipka zawsze będzie użyteczna itd.a ja tylko założyłem temat na podstawie pewnego tematu.

Gość Kalllinka
Szczerze? Gdyby bardzo mi zależało na facecie, a miałabym brzydką cipkę, i jemu by to przeszkadzało- ZOPEROWAŁABYM SIĘ, poddałabym się plastyce pochwy, aby była ładna i ponętna :). Jest naukowo udowodnione, że faceci to wzrokowcy, to nic złego. To fajne uczucie, kiedy facet uwielbia Twoją muszelkę, lubi na nią patrzeć, bawić się nią :) Mnie to kręci. Jak np. po porodzie będę miała "wiszące wary":D to bez wahania poddam się korekcie. Uważam, że kobieta powinna dbać o siebie! Ps. Podobno kobiety z przerośniętymi wargami sromowymi mają gorsze życie seksualne, trudniej im osiągnąć orgazm, odczuwają ból podczas stosunku- choćby dlatego powinny coś z tym zrobić!!!!!!!!!!!!!! PS2 Plus dla Autora za to, że nie jara się każdą c**ą, a lubi te fajne cipeczki:D

"Kalllinka-jest udowodnione naukowo że faceci to wzrokowcy"-przecież wy też jesteście wzrokowczyniami. Czyż nie...?

Gość Kalllinka
Zdecydowanie nie w takim stopniu jak mężczyźni:) Powiedziałabym bardziej, że kobiety są estetkami- lubią ładne rzeczy, biżuterię, wazonki, pierdołki:) Ale dla faceta to wzrok jest impulsem do gotowości seksualnej:):)

Nie bo również cechy jakie posiada, i to w jaki sposób odnosi się do mężczyzn. no i są mężczyźni którzy uwielbiają biżuterię. Tak więc dla kobiet co jest impulsem do gotowości seksualnej?

Gość Kalllinka
Atmosfera, jego dotyk, jego głos, jego zapach:) Podczas seksu widzę, że ON lubi patrzeć na cipkę i na to, jak on w nią wchodzi, z kolei ja sobie lubię zamknąć oczy i cieszyć się doznaniami:D