Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość private number

CZY POLICJA DZWONI DO DOMU

Polecane posty

Gość matador74
Może firma windykacyjna kupiła jakiś zaległy rachunek sprzed lat i teraz ustala adres...

Gość gość
To nie policja. To albo w/w firma albo jakaś paniusia z jakiegoś call center która uważa się za rezolutną.Dzwoniąc w ten sposób próbuje potwierdzić określone dane. Jeśli odpowiesz "tak ale o co chodzi"to spodziewaj się później telefonów z zaproszeniami na przykładowo"prezentację-materacy,garnków lub sprzętu agd"albo innych doopereli.

Gość gość
I dlatego moja rada-nie s*******a. Za każdym razem odpowiadaj pytaniem na pytanie. Jak ona się pyta o Ciebie-ty pytasz z kim rozmawiasz i w jakiej sprawie. Jak coś wymyśli to odp. że nie jesteś zainteresowana albo -uprawniona by rozmawiać i przyjmować jakiekolwiek oferty.Koniec-kropka.

Gość gość
No chyba że to "oni" albo s. Ale to już inna sprawa.:D

Gość matador74
Może to reptilianie albo iluminaci. Podpadłeś im?

Gość szczecin niebuszewo
czytam posty i nieee.reklama czy call center nie dzwonia kilka dni bo maja duzo innych numerow.zwykla policja tez nie.kryminalini moze ale oni raczej wpadaja niespodziewanie.policja zaklada podsluch a nie dzwoni.

Gość private number
ale czemu jak rozmawiam to mam to po 30s cos szwankuje,jakby przerywalo a potem znowu ok?musze jednak sprawdzic czy mam podsluch bo mam naprawde dziwne wrazenie:(

Gość matador74
A jak sprawdzić czy ma się podsłuch?

Gość gość
ustawisz rozmowe z kumplem i umawiacie sie na telefon.dzwonisz do niego i mowisz:mam 10kg kokainy ale boje sie tego w domu trzymac i zakopie w parku przy fontannie.zrobie to juztro po pracy ok 17.idziesz do parku i z bezpiecznego miejsca obserwujesz czy ktos obserwuje to miejsce:Palbo urzeadzenie do wykrywania podsluchu ale to droga zabawka.

Gość gość
czytam i mnie sie cos przypomnialo ,,poltora miesiaca temu tez mialam telefon z numeru zastrzezonego,,,mowili po niemniecku pozniej jakies trzaski po chwili,,,,za moment telefon z innego numeru ale jak odzwonilam to tamci sie rozlaczyli,,,,,,,,,czy wysylalas jakies sms,moze zgubilas dokumeny ,karte bankomatowa...ktos probuje Cie namierzyc....albo robia kawal a mnie wydaje sie dziwne ze Policja ma moj mumer telefonu........Z zastrzezonego dzwonia z sieci telefonicznych,,,a moze ktos probuje zlokalizowac gdzie jestes,,,,ja mialam taka historie kilklat temu mialam pozyczke w pewnee firmie proponowali druga ,ale nie chcialam ,,ktos mi powiedzial ze ta firma to mafia hi hi ,,glupia uwierzylam kilka razy dziennie otrzymywalam puste sms naprawde sie przerazilam po paru dniach okazalo sie ze starsza pani ktora sie opiekowalam a ktora wyjechala probowala sie ze mna skontaktowac ,a ze nie potrafila poslugiwac sie telefonem to puszczala puste sms

Gość private number
nic nie zgubilam.mnie zastanawia po co ktos wydzwania z uporem maniaka i nawet nie chce sie przedstawic.