Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szał na Chodakowską

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego szału na Chodakowską. Wszyscy z nią ćwiczą, wszędzie słyszę Chodakowska i Chodakowska. Nudzi mnie już to.

Gość bluzazkapturemijeansysaok
Pamiętam jak raz włączyłam DDTVN i Chodakowska mówi: Wstańcie, drogie panie! Oto proste ćwiczenie dla każdej z was! A teraz zakładamy nogę na głowę i tańczymy macarenę :D

Gość gość
kiedyś był szał na Bojarską, teraz jest na Chodakowską, czy to źle jak ktoś potrafi rozruszać te zasiedziałe doobska.

Gość gość
no nie mówię, że źle ale nie rozumiem tego fenomenu. Jest mnóstwo świetnych instruktorek, świetnych zestawów ćwiczeń a teraz wszyscy o Chodakowskiej gadają. Nie mówię, że jej ćwiczenia są złe bo nie są, są w porządku.

Gość gość
mi tam jej figura się nie podoba, mało kobieca. Nie wiem, czemu jej ślub był wielkim widowiskiem, przecież to tylko instruktorka.

Gość gość
a twarzy nie komentuję bo sama nie mam twarzy idealnej :p

Gość gość
a to zwracam honor, o tym nie wiedziałam, słyszałam tylko o ślubie.

i zapytana o slub, smieje się jak przygłup z ta głupią twarzą konia, że to było takie fajne, spontaniczne, nie planowane i w ogóle.. bo się hajtnęła dlatego by zebrac trochę kasy dla tej fizjoterapeutki... heh teraz myśli ze jest bohaterką...

no to fajnie ze hajtnęła się by zebrać dla niej kasę, bo o miłości i czymś takim nie wspomniała. Tylko że planowali kiedyś tam...... a to tylko przyspieszyło. coś jak niespodziewana ciąża. Zaszłam po 4 latach ale i tak wiedziałam że za niego wyjdę, Rzeczywistość: Zaszłam po 4 latach i teraz nie mam za bardzo wyboru....

Gość gość
ona chyba najpierw wzięła cywilny a potem kościelny, dobrze mówię? Albo coś mi się popieprzyło.

Gość gość
Rozmawiałam z moja dobra koleżanka instruktorką na jej temat. Te ćwiczenia przez nią proponowane nie sa jakieś nietypowe. To normalne ćwiczenia które każdy zna i których zasad uczą na każdym kursie instruktorskim. Sekret tkwi w jej osobowości i sposobie w który motywuje to tyle:)