Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleeeee

KTO INFORMUJE RODZINY O ŚMIERTELNYM WYPADKU SAMOCHODOWYM JAK TO WYGLĄDA

Polecane posty

Gość alleeeee

Dziewczyny, tak mnie zastanawia, np. jak masz w rodzinie kierowcę, przedstawiciela, kierowcę TIRA, dostawczaka, albo po prostu ktoś z rodziny pojechał swoim autem i miał wypadek. Skąd się rodzina o tym dowiaduje? Dopiero jak go długo nie ma? Bo domyślam się, że jak ktoś zawodowo pracuje jako kierowca to z pracy cię informuję, ale w innym przypadku?

Gość gość
Z pracy raczej nie, raczej policja. U nas było tak, że tata się trochę spóźniał, więc mama próbowała się do niego dodzwonić. Nie odbierał. Za którymś razem odebrał strażak i powiedział, że tata miał wypadek i kazał przyjechać na miejsce wypadku, mama dała telefon mi, ja zapytałam w jakim stanie jest tata, powiedział tylko, że w ciężkim. Jak byliśmy w drodze zadzwonił policjant, ale też nie powiedział przez telefon. Za to żona znajomego, z którym tata jechał poprosiła go czy może porozmawiac i to ona wykrzyczala mi do słuchawki, że obaj nie żyją, że obaj zginęli.

Gość gość
Boże, coś strasznego:( Ta historia wyżej:( Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, a w sumie też nie wiem, kto informuje :( Współczucia :(