Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceklita

jak wiadomo kobiety bawiąc się swoimi długimi włosami dają facetom pewne znaki

Polecane posty

Gość viceklita

nie wiem, czy istnieje mapa takich znaków i co oznacza gest kręcenia włosów na palcu wskazującym albo kobieta głaszcze swoje włosy jakby dorwała kota , kucyk na lewą stronę, za chwilę na prawą i zabawa włosami a dzisiaj będąc w markecie widziałem, jak kobieta była na zakupach z facetem i normalnie pęczek włosów wkładała do swoich ust i gryzła końcówki włosów jednocześnie wkładając do koszyka wyroby mleczne, co oznacza gryzienie włosów ?

Gość gość
Ten bełkot o włosach pochodzi od sfrustrowanych psychologów, którzy nie mają się czym wykazać. A tamta kobieta? To już nie jakiś kod ale kategoria: choroba psychiczna albo nerwica. Tylko tyle i aż tyle.

kiedys stałem w kolejce i jak juz miała nadejsc moja kolej to sprzedawczyni przy kasie nagle zaczeła bawic sie włosami moze przypadek choc była bardzo atrakcyjna

Gość gość
viceklita a jak myślisz co to może oznaczać? baranku boży

Gość gość
Do niedawna zawsze, raz dziennie, stałem na światłach zaraz obok przystanku. Przez 3 lata widziałem dziesiątki lasek które stały normalnie czekając na tramwaj, a gdy się obróciły i zobaczyły mnie - natychmiast zaczęły poprawiać włosy. Więc coś w tym musi być. :classic_cool:

nic w tym nie ma - ja się włosami bawię jak się zdenerwuję albo nad czymś bardzo zastanawiam.

Gość gościówa14
Nic w tym nie ma, ja nieraz bawiłam się włosami przy facetach którzy mi się kompletnie nie podobali. kilka razy nawet mi o tym mówili, a to dla mnie świadczyło o ich przerośnietym ego i jeszcze bardziej odrzuca.

Gość gość
To ze stresu albo z przyzwyczajenia.