Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miczasuna665

FACECI Kiedy waszym zadniem POŻĄDNA kobieta da wam sie przeleciec pierwszy raz

Polecane posty

Gość miczasuna665

sory ze tak jakos wulgarnie da sie przeleciec ale :D po tygodniu bycia razem dwóch? I wasze zdanie kobietki tez mile widzane :)

Gość gość
Kiedy będzie miała na to ochotę i będzie się czuła gotowa. Żadne granice czasowe nie mają tutaj zastosowania.

Gość viceklita
a może jednak należy użyć słowa 'pokochać się' ?

Gość gość
odpisuje kobieta- mysle ze Cie jeszcze przetrzyma do co najmniej miesiąca:)

Gość Antonio91
Ja czekam cierpliwie aż sama zacznie atakować, jeśli wcześniej niż po miesiącu znajomości to do widzenia. :D🖐️

Gość gość
Co najmniej 6 miesięcy.

Gość gość
matko, skąd tu tylu analfabetów/analfabetek???? Pożądać można kogoś A kobieta może być poRZądna co najwyżej :( Weźcie się może za naukę a nie za seks :(

Gość viceklita
mnie się zdarzyło , że na drugiej randce kobieta bardzo chciała ale nie byłem gotowy i kobieta użyła takich mocy , że nie miałem innego wyjścia, gdy rozum idzie spać to budzą się emocje

Gość gość
Pół roku strzelania z palca, żeby jakiś zakompleksiony prawiczek nie pomyślał sobie, że jestem nieporządna? :D

Gość gość
Ja nie potrafię tako od razu się otworzyć ;) Potrzebuje więcej czasu.

Gość gość
2-3 miesiące wystarczą

Gość gość
he he, to ja jestem nieporządna w takim razie czekać 2-3 miesiące?

Gość Boss
po slubie i tylko taka wezme za zone

Gość Tęskniące serce
Łatwa jesteś, skoro tych 2-3 miesięcy niech chcesz dać na poznanie.

Gość Jadzia katoliczka
tylko po ślubie to jest porządna kobieta

Gość gość
Ja zporządniałam przy moim, przy poprzednim zrobiłam to z nim po koło miesiącu, i zwiazak sie rozpadł po roku, tym razem minał miesionc a tu nic, rzadnego zblirzenia, więc minął kolejny i kolejny i zaczełam widziać inaczej zwiażek nie tyko seks, tylko uczucia się pojawiły aprawde silne i przywiazanie i teraz nie potrzebuje juz seks, więc może minońc kolejne pół roku i nie musimy zaczynac tego robic

Gość gość
łatwa nie jestem, ale niech Ci będzie:) po prostu jestem dorosła i raczej nie będe udawać, że nie mam ochoty na seks żeby facet uważał mnie za "porządną" z moim pierwszym facetem zamieszkalam po dwoch tygodniach znajomości, seks był wcześniej:). to był fajny, długi, poważny związek

Gość Tęskniące serce
ale się rozpadł. Gość powyżej ładnie napisał. Jeśli jest pożądanie, a nie daje się szans na poznanie i rozwój uczuć to kiedyś to popsuje się. Jak coś to jestem samcem i swoje przeleciałem, więc wiem co piszę.

Gość gość
no co z tego, że się rozpadł? od kiedy wyznacznikiem uanego związku jego jego trwanie? dobre rozstanie to część dobrego związku zresztą nie będę pisać dlaczego i po ilu latach, bo to bez znaczenia uważasz, że pary które czekają z seksem do ślubu są zawsze szczęśliwe i się nie rozstają? przecież to nie ma znaczenia

Gość przed miesiacem do lozka
idzie tylko kobieta o niezbyt ciezkich obyczajach, a jesli panna z nowym facetem idzie pozniej niz z poprzednim to dla tego nowego jest to uragajace

Gość gość
w moim przypadku to ja pierwsza zaczęlam ;) On był prawiczkiem, ja dziewicą, po 3 miesiącach :)

Gość Tęskniące serce
do ślubu sam bym nie czekał. Jeśli chciałbym tylko przelecieć to zrobiłbym to jak najszybciej, a jeśli dziewczyna była by ciekawa to wolałbym poczekać

Gość gość
a ile mieliście lat ? ja się zastanawiam czy mój chłopak przypadkiem nie jest prawiczkiem ;) ale ma dużo lat i jest bardzo przystojny, zawsze miał powodzenie, więc cięzko mi to sobie wyobrazić

Gość gość
nie rozumiem takich sztywnych zasad: ile trzeba poczekać? na której randce? itd to zalezy chyba od danej pary, z jednym nie czekałam zbyt długo, inny nie doczekał się wcale mimo wielomiesiecznych starań... w pewnym wieku długie czekanie jest smieszne, jesli oboje chcą seksu, to po co czekać?

Gość najgorzej jak kobieta kaze
innemu czekac dluzej niz poprzednikom - to jest uwlaszczajace

Gość gość
Ciekawe po czym faceci określają kobietę jako pożądną lub nie, mylicie chyba z pojęciem trudna/ łatwa