Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

zaczełam studia na ahe w łodzi (z pewnych powodów nie składałam na państwową) szkoła fajna, ale jak czytam że prywatne studia są gorsze to zastanawiam czy sie nie przenieść po roku :o w ahe traktują bardzo dobrze studentów, peło praktyk i staży naprawde prywatne są takie złe? :o i ciężej po nich po prace? lepiej po roku iść na państwowy uniwersytet łódzki? i teraz czytam rekrutacje i tam pisze w kategorii przedmiotu ''maksymalnie dwa niewymagane)'' a obok przedmioty. tzn że musze mieć na maturze zdane dwa przedmioty które są w rubryce? bardzo prosze by ktoś życzliwy co sie troche zna mi szczerze doradził będe wdzięczna :(

Gość gość
niewymagany- no tak, czyli nie musze mieć pózno jest i już nie mysle :D

Gość makiawelli
powiem Ci tak, że przeglądałem ostatnio dużo ofer pracy i nigdzie w wymaganiach nie pisali że masz mieć państwową uczelnie :D tylko wyższe wykształcenie wszędzie :D patrzą na doświadczenie i inne pierdoły :D🖐️ a często tu sie spotkałem z opinią że niby w ogłoszeniach zaznaczają że po prywatnej nie przyjmują. aż sie śmiać chce, sami popatrzcie czy w jakiejś ofercie pracy teraz tak wymagają :D

Gość gość
Nikt ci tego nie napisze wprost, ale mnie na każdej rozmowie pytali gdzie kończyłam studia, na jakiej uczelni i tak dalej. I kilka razy usłyszałam, że preferują państwowe uniwersytety.

Gość autorka tematuu
czyli przenieść sie po roku na państwową?

Gość gość
albo jak da rade to po pół roku?

Gość gość
nie wiem czy by mnie przenieśli po pół roku? :O