Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AltGr

2 lata razem

Polecane posty

Gość AltGr

Witam :) 14 października ja i mój chłopak będziemy mieli naszą 2 rocznicę, chciałabym więc wiedzieć co mogłabym mu kupić :) Może to być nawet symboliczny prezent :) Zawsze kupowałam mu bluzy, koszulki ze śmiesznymi napisami, duże zestawy perfum żeli pod prysznic itd ale teraz chcę kupić coś wyjątkowego :) Co polecacie :) Mogą być również te szalone pomysły :D Znamy się 6 lat, że tak powiem "jak łyse konie" więc nic co głupie też nie jest nam obce hehe Jakie macie pomysły :) 1) koszulki były 2) kosmetyki były 3) bluzy były 4) słodycze były hehe 5) było nawet przebieranie się dla niego w seksowną bieliznę hehe Słucham waszych propozycji :D

Gość gość
kup mu kota w worku ;)

Gość gość
nie wiem szmato :) daj mu doopy bo tylko to potrafisz

widzę ze wasz poziom jest równy 0.... potraficie się madrować tylko jako "gość" i nic poza tym, jak to mówią "kozak w necie, pi*da w świeci" ; ) Pozdrawiam was wy niekompetentni nieudacznicy

Gość gość
moze jakas wycieczka? albo atrakcja typu quady ... ?

Gość kitkaaaaaa
To zależy co ten Twój chłopak lubi :P bo niestety, muszę powiedzieć, że większość facetów nie lubi ciuchów i podziękowaliby za kolejne koszulki i bluzy, na rzecz czegoś bardziej osobistego :P płyta z muzyką, której słucha czy gra z serii, w którą grywa (do tego 4-pak i nawet niech uczy Cię strzelać przez wieczór :P), są też rzeczy, które każdy facet powinien mieć- np fajny scyzoryk przyda się na różne okazje. Mój facet np postawił sobie za punkt honoru uzbierać sobie wszelkie możliwe narzędzia- złota rączka z niego, do tego strasznie kreatywny człowiek, robi wszystko sam- od tworzenia radia, przez budowanie wielopiętrowych domków dla kotów, do własnoręcznego robienia mebli i tak od kilku lat dokupuję mu kolejne narzędzia, np kilka miesięcy temu dostał taką podręczną stacje lakierniczą (na czym ja też skorzystałam, bo przemalował mi rower :P), więc głównie zależy co on lubi, po 2 latach trochę lipa dawać te ogólne prezenty jak ciuch czy kosmetyk :P

No właśnie on też jest zlota rączka, zajmuje się naprawą elektronicznych rzeczy i też jest informatykiem ale cokolwiek bym mu chciała kupić z narzędzi skrzynek itd to nie mam co bo on wszystko ma bo ma swój warsztacik ... Scyzoryk hmm... nie głupi pomysł :) Mi np na urodziny zrobił lampkę led z plexi z symbolem radioaktywności <3 :D na urodziny zrobiłam mu przyjęcie niespodziankę i wszystko było wystrojone w stylu Stalker/czarnobyl/radioaktywność - był wniebowzięty :D Zabranie go na jakiś amatorski tor wyścigowy bolidów, quadów czy czegoś nie wchodzi w grę bo spędzimy rocznicę w niemczech a jak nie znam języka i miasta to dużo nie ugram heh... Jestem w kropce, faceci mają łatwiej - kupię kobiecie kwiaty i problem z głowy hehe

Gość kitkaaaaaa
kwiatki dla kobiety to pójście na łatwiznę ;) ja Ci powiem, żę kupiłam na pierwszą rocznicę mojemu właśnie scyzoryk, piękny, szwajcarski, zawsze nosi go przy sobie, przydał się mnóstwo razy- spontaniczne ogniska, rwąca się nitka u sweterka, zakleszczenie rozpadającego się suwaka w torebce- robi od ręki :P poza tym my właśnie uznaliśmy, że nie robimy niespodzianek, bo zawsze są nietrafione, niespodzianki są jako dodatek np wypad gdzieś, a tak zawsze każde mówi co chce- ja torebkę, on nową szlifierkę. zawsze sa rzeczy, których chcemy, a na które żal nam własnej kasy :P

"zawsze sa rzeczy, których chcemy, a na które żal nam własnej kasy" hehe jak to pięknie trafiłaś :D będę musiała się za czymś rozejrzeć, chciałam kupić mu GTA V ale w porę się obudziłam że przecież on nie ma konsoli a na PC jeszcze nie wyszło, do kina go nie zabiorę, co prawda on zna niemiecki perfekt ale ja nie i to by było bez sensu, a może po prostu czteropak polskiego piwa i scyzoryk albo zapalniczka z wygrawerowanym jego imieniem czy coś... myśleć myśleć i jeszcze raz myśleć a zostało tak niewiele czasu, szczególnie że w piątek jadę i muszę do piątku ogarnąć jakiś pomysł :(