Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MYSLEC PŁEC DZIECKA

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 16 tygodniu ciazy. W 15t3d bylam na usg u swojej lekarki - sprzet niezbyt dokladny, lekarka doswiadczna po 40, dzidzia byla niezbyt r****iwa - stwierdzila ze nic nie ma miedzy nozkami, wiec dziewczynka Nastepnego dnia wyladowalam w szpitalu w wysokim pulsem - badal mnie lekarz, młody 30 lat (myslalam ze to uczen). Sprzet bardzo dobry, ale dzidzia byla bardzo r****iwa, lekarz nawet powiedzial ze raczej nie powie mi plci, po czym po chwili stwierdzil ze cos jest miedzy nogami, wiec chlopiec. Komu wierzyc na ta chwile? doswiadczonej lekarce, z gorszym sprzetem, czy mlodemu, niedoswiadczonemu lekarzowi z bardzo dobrym sprzetem?

Gość gość
żadnemu\poczekać do 20 tygodnia na połówkowe bo już nie będzie wątpliwości

Gość gość
Ja bym młodemu wierzyła, lepszy wzrok i lepszy sprzęt :D

Gość gość
Ja wiedziałam już w 12 tygodniu na usg genetycznym.. jaki sprzęt to nie wiem, ale lekarz baaaardzooo sędziwy, ledwo go rozumiałam, bo miał raka krtani i cicho i skrzecząco mówił.. W każdym razie ten lekarz to staruszek, ale ponoć jak już powie, jaka płeć, to się sprawdza (tak słyszałam). Miałam nadzieję, że lekarz się pomylił.. ale jak robiłam usg w 20tygodniu, już u innego lekarza to się potwierdziło.

Gość gość
poczekaj do polowkowego, teraz to chybi trafil ;)

Gość gość
u mnie powiedział w 12 tyg potwierdził w 21 tyg - nie pomylił się

Gość gość
no ale u mnie rozni lekarze roznie powiedzieli. Ciekawa jestem co bedzie w koncu:)

Gość gość
U mnie też w 12 tyg na 60% dziewczynka i w 22 tyg potwierdzone:)

Gość gość
fiona, co ma być to będzie! Ważne żeby zdrowe było!

Gość gość
trudno stwierdzić, który się pomylił. może pomylić się ten z doświadczeniem i ten bez :) Ja tam słyszałam, że częściej z dziewczynek robią się chłopcy. moja lekarka jak w 12 tyg podaje płeć to chłopca jest pewna a o dziewczynce mówi tylko w przypadku kiedy dziecko się dobrze pokaże i to jeszcze zaznacza, żeby różowych śpiochów póki co nie nabywać. do gościa od sędziwego lekarza z rakiem krtanie- ze Szczecina jesteś