Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slavemax

niewolnik do pracy sluzby luksusu

Polecane posty

Gość slavemax

Witam mam na imię Wojtek miło mi... 180 cm 85 kg atrakcyjny ciemny brunet ... szukam Pań , Dziewczyn które są zainteresowane w realu posiadaniem niewolnika parobka. Do pracy harowania służby. Wykonywania poleceń rozkazów i tresowania go pod wasze widzimisię . By sprostować kilka spraw ..... Mieszkam na Śląsku godzę się na każde warunki, jako sługa Pań dojadę w każde miejsce na służbę bez problemu jednak jeśli miał bym służyć komuś kto mieszka w innej części Polski w grę wchodzi tylko służba na stałe ... mogę żyć nawet w piwnicy lub na strychu pracując i służąc zainteresowanym Paniom , jeśli jednak zainteresowane osoby mieszkają w mej okolicy mogę stać się zabawką i na wezwanie dojechać ..... Jednak dojazdy w dalsze części Polski na t.zwane wezwanie nie maja sensu dlatego piszę o stałej służbie 24 godzin na 7 dni w tygodniu ..... Na co się godzę-- ... w grę wchodzi wszystko praca po xx godzin na dobę oddawanie pieniędzy Pani lub Panią w całości , sprzątanie, usługiwanie, wykonywanie poleceń, służba na imprezach jak i wynajmowanie mnie za pieniądze innym, tresowanie bez granic pod widzimisie Pani. Proszę o przemyślane decyzję i konkretne odp na nr kontaktowy _788 496 723 lub czarny84slave@wp.pl ... ps nie posiadam granic przy czym jestem bardzo pracowity i wytrzymały pozdrawiam ....

Gość slavemax
zapraszam do zapoznania sie z tematem , na wszelkie pytania odp droga @ lub pod nr tel czy tutaj jesli bede dostepny oczywiscie ...