Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś tu mówi nieprawdę

Zna ktoś osobiście tego całego Zubera albo Annę Samusionek

Polecane posty

Nie to, że nie mam bardziej interesującego tematu, ale gdzie się nie wejdzie albo jakiej gazety nie otworzy media atakują nas historią małej Andzieliki. Chcąc nie chcąc człowiek przeczyta chociaż nagłówek i cokolwiek na ten temat wie. Nie znam żadnego z nich osobiście, ale mam wrażenie, że to jedna wielka mistyfikacja mająca na celu zniszczyć wizerunek kobiety i matki Anny Samusionek.Jakoś nie do końca chce mi się wierzyć w ten jego szloch oraz troskę, jaką rzekomo darzy swoją córkę.

Gość Antonio91
Ja odnoszę inne wrażenie, Samusionek to suka która mści się na byłym mężu. Walczyła o dziecko, a w końcu zostawiła je w domu dziecka, to jest normalne według ciebie? :O

No nie, to nie jest normalne, ale z drugiej strony te dziecko jeśli jest manipulowane przez ojca może faktycznie nie chcieć widziec matki. Czy powinna siłą ją stamtąd zabrać? Z drugiej strony może to ty masz rację

Gość gość
Mi się wydaje że oni oboje są trochę nie teges.

Gość gość
dobre 8 lat byl z pania Anna wywiad w telewizjii .podczas ktorego twierdzila ze jest ofiara przemocy ze strony meza,,ma dar przekonywania,wtedy tez byly jej zdjecia w gazetach ostatnio w telewizjii ogladalm program prowadzony przez Agnieszke Szulim,,,iz udzialem innych dziennikarzy,,,bylo pokazane zdjecie Anny Samosiunek w galerii usmiechnieta geba od ucha do ucha jak kupowala sobie buty,,,,,,mysle ze obydwoje siebie warci

Gość gość
strona zostala zlikwidowana

Gość gość
no to dziwne, tu niby taka rozpacz a za chwilę usmiech i bankiety

Gość gość
a dlaczego wpis o praniu mózgu ,które wykonuje ojciec ukochanej córeczce znikł ?

Gość gość
Kobiety nawet jak się nad nimi mocno ktoś pastwi, potrafią latami ukrywać, że coś jest nie tak. Nade mną mąż się znęcał okrutnie i sposób bardzo wyrafinowany, a na wszystkich fotkach jestem uśmiechnięta i szczęśliwa w tym okresie. Tak po prostu jest. Tym bardziej jak się jest osobą medialną jak np. Samusionek czy Figura. Więc te uśmiechy sprzed lat o niczym nie świadczą. Ja bym nie oceniała, bo nie znamy prawdy.