Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim zachowaniu

Polecane posty

Gość gość

Póki studiuje jeżdzę czasem do domu bo tu też mam swoich znajomych, rodzinę i pare innych spraw. Mieszkam tu z matką ,której ostatnio coś odbija. Tzn mówi np bez podstawnie ,że ja ja oszukuje i ona to wie choć nie potrafi podać żadnego przykładu kiedy ja prosiłam i wyjaśnienie konkretnie w czym ją okłamuję. poza tym jak przyjechał mój tata ( mieszkają osobno) to miala pretensje ,że zaprosiłam go domu kiedy ona była na dworze i rozmawiałam o lekcjach języków ,że mam przed nia jakies tajemnice niby... a nawet mi to do głowy nie przyszło poprostu normalnie z nim rozmaiwałam Albo jej wróżbita którego słucha niestety powiedział jej ,że ja spiskuje z tata przeciwko niej i pytała czy to prawda... A nie ma do tego żadnych podstaw żeby tak sądzić... co mam zrobić? dlaczego ona taka jest?

Gość gość
i czasem sie zastanawiam serio czy ona jest w pełni normalna ,że ma takie ,, urojenia" bo inaczej tego nie potrafię nazwać... rozumiem ,że nie toleruje mojego ojca bo są po rozwodzie ,ale jednak ja nie mam zamiaru z nim zrywac kontaktu... Masakra jakaś kiedyś taka nie była , nie wiem co z nią jest...

Gość gość
cze poka tzytze :)

Gość gość
brzmi jak objawy schizofrenii a na serio, rozwiedziona z ojcem, samotna a ty się wyprowadziłaś na studia, ją dopadła menopazuza i stąd te cyrki kobiety w wieku menopauzy są bardzo podatne na depresję i inne choroby psychiczne

Gość gość
no właśnie może to menopauza... ale bardzo ciężko z nią wytrzymać :O sama mam problemy i jeszcze ona mi doklada...

Gość gość
poczytaj sobie o syndromie opuszczonego gniazda, wiele kobiet to przechodzi gdy całe życie kręci się wokół dzieci, męża rodziny.... kobiety które zawsze miały swoje zainteresowania, hobby, znajomych takich problemów nie mają, bo nawet gdy dzieci dorosną to nadal mają znajomych i interesujące ich zajęcia kurom domowym pozostaje tylko śledzenie losów dzieci, wnuków i pretensje że dzieci chcą żyć własnym życiem

Gość Kinky Classic
urojenia prześladowcza, może początki schizofrenii

Gość gość
weź ją do lekarza psychiatry pod jakimś pretekstem, np. powiedz że ty masz problemy i chcesz by poszła z tobą..... lekarz powinien się zorientować jeśli coś z nią jest nie tak

Gość gość
w nieleczonej schizofrenii może dojść do psychozy a taki stan to już obowiązkowo leczenie szpitalne