Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goaamjuu

FACET KŁAMIE w żywe oczy mimo dowodów

Polecane posty

Gość goaamjuu

Hej napisze krótko : zaczne od tego ze mieszkam z chlopakiem od pol roku super sie rozumiemy bawimy itd no ideał Mial ostatnio problem z testosteronem i pzez to z ochota na sex i mu sie nie chcialo, mial terapie hormonalna itd itd Ja mam caly czas ochote na sex, no moze poza lodem... w kazdym razie to ja prawie zawsze zaczynam Wczoraj widzialam ze byl na stronie z p***o, ale nie chodzi o to... Tylko o to ze pozniej nie mial ochoty na sex ze mna i mimo ze pokazalam mu w historii ze jest tam ta strona on mi mowi ze przeciez on tego programu nie uzywa (IE) tylko mozilli. I ze ma juz dosyc tych moich jazd,.. a mi chodzi tylko o to jak on mi moze tak klamac w żywe oczy i dodoatkowo mowi ze : to nie on, ze jesli mysle ze to on to po co z nim jestem i ze nie musimy ze soba byc.. ja mu na to : no on to nie musimy , i dalej drąże temat bo nie moge zdzierżyc że mi w żywe oczy kłamie a on na to że teraz to już mi sie nie musi tłumaczyć bo zerwqaliśmy ( to byla 15 min rozmowa) Ja mu na to że ja pier... jak moze ci to wszystko tak łatwo przychodzić , dla mnie po prostu myslisz że jestem pustą strzałą a ty chowasz ogon i uciekasz, a on dalej w zaparte idzie że na żadne strony nie wchodzil. Jak on może mnie tak okłamywać ? Jak może mu to tak łatwo przychodzić?!?! Boże... aż sie go boje.. co byscie zrobili??

Gość gość
zasadzili kopa i adios

Gość gość
dziewczyno on cie nei szanuje, niech spada

Gość Popakopiluwak
Każdy facet kłamie w żywe oczy to u nich wada wrodzona

Gość goaamjuu
a da sie ich tego oduczyc? co powinnam powiedziec zeby wiedzial ze mi sie tak nie robi? mam sie tydzien nie odzywac? czy zrobic mu mega jazde? Tak na prawde on wie ze ja nie jestem glupia bo mi nawet mowil ze jestem madrzejsza od niego tylko dlaczego on mnie oklamuje? :((((

Gość gość
bo cie nie kocha i nie szanuje

Gość gość
ja dziś na obiad jadłem schabowego a wy?

Gość goaamjuu
ja jeszcze nie jadlam sniadania nawet :/ nie wiem jak przegadac mu do rozumu.. z jednej strony rozumiem go ze nie chce sie przyznac bo przeciez sie ze mna nie bzykal po tym filmiku wiec moge byc zla.. nie jestem zla o filmuik tylko o klamstwo..i o to ze tak latwo mu to przychiodzi..

Gość gość
daj se spokoj, przeciez ci wyraznie powiedzial ze mu na tobie nie zalezy to o co ci chodzi?

Gość goaamjuu
bo nie moge tego pojac ze zachowuje sie caly czas jakby byl zakochany po uszy a jak mu cos udowodnilam to klamie w żywe oczy :(

Gość gość
to obudz sie wkoncu, moj byly tez byl idealem w domu

Gość goaamjuu
ale mi sie wydaje ze on sie nie przyznal tylko dlatego ze nie bylo pozniej sexu ze mna i mu wstyd ze ogladal to i wyszlo na to ze przez to ze sobie obejrzal on nie vchcial ze mna...ja nie mam pretensji o to ze oglada tylko o to ze pozniej ze mna juz nie chcial i łżał w żywe oczy ....

Gość goaamjuu
i nie znalazlam zadnych dowodow na to ze czatuje z jakimis laskami.. nie zdardza mnie tylko chodzi mi o to ze tak latwo mu przychodza klamstwa... chodzi o to i on o tym wie ze z****l bo wlazl na jakas www, zrobil sobie dobrze i dlatego nie mial pozniej ochoty na sex ze mna,,, dlatego klamal.. bo bylo mu glupio.. ale jak mozna AŻ TAK kłamac...

Gość gość
Kuzwa ale problem masz ja p*****le Rozumiem ze jest ci przykro ale to nie koniec swiata! Mnie facet oszukał w ten sposób ze jednego dnia mówił normalnie miłe rzeczy , był miedzy nami z******ty sex i nic nie zapowiadało a na drugi dzień poprostu zniknął z mojego życia ! Minęły 2 mies i zero kontaktu To jest przykre

Gość goaamjuu
no to jest w ch*j przykre... ale przykre jest tez ze facet mysli ze jestes tepa strzala i moze cie klamac i jednoczesnie byc z toba.. juz chyba wolalabym miec jasna sytuacje ze koniec i ch*j niz domyslac sie kiedy mnie oklamuje a kiedy nie.. a ciezko mi z nim zerwac, bo nie chodzi o to ze wlazi na te strony tylko ze tak na prawde nie wiem kiedy mnie oklamuje a moze oklamywac ze wszystkim :/

Gość goaamjuu
do gosc moze toj ex mial po prostu laske ktora sie dowiedziala o wszytkim i dlatego zerwal kontakt.. przykro k***a :/ masakra co za ch**e zlamane