Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zażenowana51

Przyłapałam dziś córkę i jej męża na seksie

Polecane posty

Gość Zażenowana51

Miało mnie wczoraj nie być w domu do wieczora, ale wróciłam wcześniej. Weszłam do domu i skierowałam się od razu do kuchni żeby rozpakować zakupy i wryło mnie w ziemię. Na stole kuchennym leżała rozkraczona córka, a zięć na stojąco robił co robił.. No wiadomo. Wchodził w nią i to dość g***townie, ona niemal krzyczała, on też jęczał i stękał, mówili sobie takie świnstewka, że wstyd powtarzać. Zieć stał do mnie tyłem więc ani jedno ani drugie mnie nie zauważyło, a ja nie wiedziałam gdzie oczy podziać. Wycofałam się tyłem żeby nie wywoływać głupiej sytuacji, ale i tak jestem zażenowana. Moja córka to taka poważna i spokojna kobieta, zresztą zięć to istna safanduła, a tu przeżyłam niemal szok bo w życiu nie podejrzewałabym ich o "ognisty seks". Poza tym to ich słownictwo... Jak z rynsztoka... Teraz jak ich widzę to głupio się czuje bo już wiem jacy są naprawdę.

Gość wyuzdana_żoneczka_
A Ty kobieto ze swoim mężem się nie kochałaś? A może robiliście to po ciemku i po cichutku... Przecież skądś ta Wasza córka musiała się wziąć. To chyba dobrze, że ma z mężem udane życie seksualne.

Gość gość
autorko masz 51lat?

Gość Zażenowana51
Tak, tyle mam lat. No dobrze, że maja udane życie seksualne, ale wyuzdania nie pochwalam. A propos Twojego pseudonimu wyzudana_żonko_.

"Zieć stał do mnie tyłem" x gdyby stał do Ciebie przodem to widziałabyś jego nagi tors, potem brzuch, potem ułożoną horyzontalnie córkę, potem nogi. dobrze to sobie wyobraziłam?

Gość Zażenowana51
Macie pisać że też jesteście zbulwersowani, inne będę zgłaszać jako spam na redakcji.

Gość gość
O matko ale musicie byc niewyzyci na tym forum zeby lykac kazda bzdure jak mlode pelikany. Zwlaszcza zoneczka sie udziela w KAZDYM temacie gdzie po dwoch zdaniach widac ze to sa jaja...

Gość Zażenowana51
Skoro nogi miała po jego bokach a on stał po środku to chyba wiadome jest, że była rozkraczona? Stał tyłem bo stół jest ustawiony szczytem na wprost drzwi. Skoro stał tyłem to zasłaniał plecami jej głowę więc ani on ani ona mnie nie zobaczyli.

Gość wyuzdana_żoneczka_
Nie w każdym bo raptem w trzech tematach sie odezwałam, a Ty co? Sledzisz gdzie się udzielam? Zajmij się soba.

Gość młody pelikan
ja współczuje tej starszej pani, całe życie po bożemu i przy zgaszonym świetle i z częstotliwością pandy.

Gość młody pelikan
coś babcia kręci.

Gość gość
Zażenowana51 chętnie zrobie to samo z toba z zieć z twoja corka :D

Gość Zażenowana51
Nie jestem Twoją babcią szczylu.

Gość młody pelikan
nie zrobisz bo babcia wymyśliła tę historyjkę, jak robiła na drutach.

Gość młody pelikan
a ja nie jestem szczylem, tylko młodym pelikanem

Gość gość
autor to chlopak lat 14-15

Gość gryzelda bo gryze
Ty przylapałas ich raz a ja co rusz slysze jak młodzi dupcza sie do gory. oszalec mozna., co najgorsze slowem sie odezwac nie mozna bo zaraz zieciu pyta czy zazdroszcze.

Gość gość
No cale szczescie ze to nie byl kochanek .

gdybym ja miała uprawiać seks w domu, gdzie mieszkam z rodzicami to zamknęłabym drzwi na klucz i zalepiła sobie i jemu usta, żeby nic nie było słychać. kochac się przy rodzicach to zboczenie:O

Mamusie ograniczające wolność współżycia córeczek powinny pójść na terapię i nauczyć się być bardziej tolerancyjne i otwarte. Przecież to normalka, że młodzi muszą się wyżyć. lepiej niech to robią w domu niż mieli iść gdzieś w krzaki. Szczególnie, gdy są ZALEGALIZOWANI nic wam do tego jak to robią.

Gość gość
Jak dasz na Weekend To Mozesz ogkadac jak bede bzykal Mozesz Patrzeć Do woli nie wchodź bez pukania i nie wchodź bez dzwonienia córka musi sie zrekalosowac inaczej kupi psa !! I będzie z pieskiem w nocy stękać

Gość gość
Moja tez weszła raz do nas do pokoju ja byłem w akcji na dywanie mowię robię wnuka przyjdź jak skończę jak Rąbła drzwiami to myślałem ze wylecą drzwi z futryną ,potem sie jej pytam czy ona dzieci rodziła po zwiastowaniu znowu zagotowała ale już nie wchodzi a ja specjalnie głośno zonę dalej bzykalem !!! Teściowy trzeba pokazać miejsce w rzędzie by nie wtykają nosa w nie swoje sprawy ! Lub niech zrobi loda to wtedy coninnegon

Gość gość
Moja uwaga jest taka że po wszystkim powinni umyć stół w kuchni. A tak to wszystko w normie.

Reaktywować temat z 2013 i jeszcze uzyskać odpowiedzi to sztuka :D

Gość gość
To chyba normalne ze facet chociaż raz w tygodniu musi spuścić sobie sperme z ptaka aby go jajka nie bolały .