Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama od zawsze

Wszyscy fajni faceci są zajęci

Polecane posty

Gość sama od zawsze

Za każdym razem kiedy jakiś mężczyzna mi się spodoba okazuje się, że jest już zajęty. Dlaczego tak jest? Czy teraz trzeba sobie (tak brzydko powiem) zaklepać faceta w przedszkolu, zanim inna kobieta Cię ubiegnie? Tak chciałabym kochać i czuć się kochaną...

Przestań tak myśleć, bo nigdy nie spotkasz "wolnego" takim myśleniem tylko przyciągasz tych zajętych...

Gość sama od zawsze
alcatraz01, no ale jak inaczej mogę myśleć? Wolnymi pozostają tylko ci, którzy nie chcą zobowiązań, albo tacy, których nikt nie chce.

Gość gość
z takim myśleniem o facetach to tylko pozostaje Ci być kochanką zajętego. Chyba, że wykażesz się indywidualnym myśleniem i nie przekreślisz faceta tylko dlatego, że jest wolny !

Gość gość
sama od zawsze a ile masz lat?

Gość sama od zawsze
Źle mnie rozumiecie. Ja nikogo nie przekreślam za to, że jest wolnym, w końcu nikt nie ma tego wypisanego na czole. Po prostu tak się dzieje, że poznaję faceta, który mi się podoba, i co się okazuje? Że od dawna pozostaje w stałym w związku. Samotność na dłuższą metę to najgorsze co może spotkać człowieka.

Gość sama od zawsze
To znaczy kiedy? Teraz młodzi ludzie zaczynają się spotykać już w gimnazjum. Mnie, kiedy byłam nastolatką nie interesowały tego typu miłostki, uważałam, że to nie dojrzałe i mające znikome szanse by przetrwać. Inna sprawa, że równolatki nie szczególnie mnie interesowali.

Nie krzycz na mnie , ja tylko chcę udowodnić tezę że refleks jest też potrzebny w sprawach sercowych .

Gość gość
zajęci od gimnazjum? kuźwa, nie znam ani jednej pary, która byłaby ze sobą od gimnazjum :D ani nawet takiej, która od liceum... ludzie chyba najbardziej to się parują na studiach

A konkurencja nie spała . Serio Czasem trzeba nie rozważać czy ten facet nadaje się czy nie tylko iść na żywioł .

Gość gość
prawdę mówiąc ,nie znam "fajnych zajętych" , fajnych wolnych tez nie

Gość sama od zawsze
pulchny, Twoje podejście szczerze mówiąc kompletnie mi nie odpowiada, kojarzy mi się z kolejkami za komuny, kiedy ludzie brali to co akurat dawali, nieważne czy było im potrzebne. Poza tym nie traktują relacji damsko - męskich jako pewnego rodzaju wyścigu. Chcę być pewna, że to właśnie ten mężczyzna, a nie "brać bo się trafił".

No i dobrze masz rację ami wolno czasem kogoś powkręcać . Tak dla żartu bo życie to nie same problemy . A fajny facet to jak los na loterii , trzeba szczęście mieć . Czego szczerze życzę Tobie i innym szukający , czekającym i całej reszcie .

ostatnio kolezance wlasnie to napisalem, ze faceci sa jak telefon - albo zajeci albo pomylka... :P:) ale chyba jej sie to nie spodobalo... :)

Gość gość
Ale masz problema. Ja tam nigdy nie szukałam i chłopaków zawsze miałam, a mój obecny mąż to sam przyszedł do mnie dodomu. Zadzwonił dzwonkiem, ja otworzyłam i tak się zaczęło, bo to była obustronna miłość od pierwszego wejrzenia.

Gość gość
a ja poznaje duzo fajnych wolnych facetow ktorzy nie chca sie wiązac i nikogo nie szukaja !!i jak tu kogos znalezc

Mam to samo przemyslenie, jak spotykam i mi sie spodoba, to od razu sie dowiaduje, ze zajety. Gdybym spotkala tych konkretnych kilka lat temu, to moze by cos bylo, ale nie bylo dane nam sie wtedy poznac. A teraz to sobie moge ;p

Gość gość
19:33 - listonosz czy hydraulik? :classic_cool:

totalny dołku ogarnij sie bowiem nigdy nie wiesz co ci przyniesie zycie i jak sie okaze ze jestes nieogarnieta to nie bedziesz umiala tego wykorzystac... :P:)

Gość gość
kolejna co szalała na prawo i lewo a teraz obudziła się z ręką w nocniku :P