Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama od zawsze

Wszyscy fajni faceci są zajęci

Polecane posty

Gość gość
zdecydowanawiekszosc bachorow pozostaje z matkami(tak dzialaja polskie sady, uprzywilejowana jest jedna strona), wiec wiesz, "argument" masz taki, ze nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac nad twoim oderwaniem od rzeczywistosci.

Gość gość
A gdyby okazało się, że nie masz racji z tymi fantazjami... Co byś zrobił? "Bierzesz kiedykolwiek pod uwagę to, że możesz być w błędzie?

Gość gość
Czy mogę być w błędzie? Małoprawdopodobne mam za soba studia(z kobietami), pracuję gdzie też są kobiety i serio zadna w miare ładna nie jest sama(nie mówiąc o b.ładnych czy wręcz pięknych które zwracają uwage każdego mężczyzny). Dlatego nie wierzę w istnienie takich kobiet.Ale ja ma na mysli normalne kobiety a nie panie z zaburzeniami(narcyzm do nich się zalicza) które raczej szukają relacji sponsor-utrzymanka.Fajne normalne w miare atrakcyjne nie sa same. Skoro kobiety samotnych wolnych mężczyzn po 30-tce określają mianem odpadów czy schizoli to tak samo widziane są samotne kobiety tyle że przez mężczyzn.

Gość gość
No cóż, pozostaje mi się czuć jak księżniczka z bajki. Przez takie właśnie poglądy ego tylko rośnie.

Gość gość
Lepiej byc samemu niz uzerac sie z przyglupami jak te powyzej a dla swietego spokoju kazdemu gadac ze ma sie kogos bo tepaki oczywiscie musza sie wp*****lac w nie swoje zycie