Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama od zawsze

Wszyscy fajni faceci są zajęci

Polecane posty

Gość gość
Kobiety maja zbyt wygórowane wymagania, wszystkie rzucają się tylko na 20% facetow, gdy do dyspozycji jest jeszcze 80% innych. Głupota.

Gość gość
Fajni faceci w polsce BUAHAHAHAHAHA zart tysiaclecia. Wiekszosc to nic nie warte, falszywe gowna uzaleznione od alkoholu nobi oczywiscie tylko roochanie im we lbach a kazda kobieta to tylko dziura do roochania, sprzataczka i kucharka wg nich :D

Gość gość
poprawka - nie wedlug nich. to po prostu stwierdzenie faktu. przyzwyczaj sie dzidzia do tego, ze skoro dehumanizujesz innych, bedziesz sama przechodzic ten proces.

Gość gość
Żeby mieć fajną dziewczynę też trzeba ją zapoznać i poderwać jeszcze w szkole średniej. Potem będzie już za późno gdyż będzie ona już zajęta. Na jedną fajną dziewczynę przypada kilkunastu chętnych, których ona może zaakceptować. Kto pierwszy ten lepszy.

Gość gość
Fajna wolna (nie zmanierowana księżniczka oczekująca hołdów dla siebie za sam fakt istnienia) w miarę atrakcyjna Polka to dopiero znalezisko. Spotkać taką to jak Yeti. Wielu słyszało, opowiadało ale nikt nie spotkał na żywo. Dlaczego, bo fajne są zajęte te co są same to coś ewidentnie z nimi nie tak. Najczęściej są to niedojrzałe wyobrażenia na temat związku i mężczyzn. Gdzie według nich płeć brzydka ma do pełnienia rolę pazia czy sługi nadskakującego swojej wybrance i spełniającego każdą najgłupszą nawet jej zachciankę.

Gość gość
Buehehehehehe lepiej byc samemu a nie uzerac sie z debilami i bachorami. Ten kto jest sam wygral zycie a nie odwrotnie.

Gość gość
18.52 To prawda. Łatwiej spotkać na ulicy jednorożca niż wolną i atrakcyjną dziewczynę.

Gość gość
Dokladnie. To nie "faceci" tylko gowna. Nikt normalny sie tak nie zachowuje. Tylko alko i roochanie we lbach. Oczywiscie tylko przy kolegach pokazuja gowna jacy sa naprawde. :)

Gość gość
Dlatego wiekszosc kobiet nie ma pojecia jakie te gowna sa i mysla ze sa "fajni". :D

Gość gość
wiekszosc bab nie ma pojecia jakimi sa wywlokami, ciagle majac sie za "fajne"

Gość gość
Ja jestem brzydki jak dzwonnik z roterdam i baska mie niechce kurna go mać ,nic ino chlać:-D

Gość gość
Polki to göwna

Gość gość
Jak fajni to roochacze to tak zajeci. Ale sporo porzadnych ikobiet dobrych mezczyzn jest kawalerami bo kobiety wola.wlasnie tych zlych by potem narzekac i miec dowod na to, ze mezczyzni sa zli.

Gość gość
19:26 nie wiedziałam, że patrzycie na mnie jak na jednorożca.

Gość gość
Odpady są same. Po co się oszukiwać?

Gość gość
Wśród tych odpadów są największe skarby. (przynajmniej wśród kobiet, wśród mężczyzn nie wiem nie spotkałam, ale być może) Czy to np przypadek że dwie najładniejsze moje koleżanki, wykształcone, z klasą, no nie starczy miejsca na zalety (naprawdę bardzo ładne, bez makijażu) są permanentnie same? Nie wiem czy mogę im się równać, ale też jestem permanentnie sama. Nie dlatego że nikt nie był zainteresowany, było ich wielu, najwięcej tych już zajętych albo jakichś tępawych dresow. Ja jestem oczytana i na poziomie i oczekuję mężczyzny na poziomie. Co z tego kiedy wszyscy są już zajęci. Nigdy nie bilam się z nikim o mężczyznę, jestem trochę wycofana i powściagliwa. Wygrały te przedsiębiorcze, szybkie, a nie ładne i miłe.

Gość gość
Taatatattatatata.....jasne ....co za babskie pierdy.Już mam dość tych kłamstw i opowieśći rodem z zaczarowanego lasu o ślicznych koleżankach które z jakiegoś powodu są same (nie są podrywane itp.).Wykształcone i co nie mogły spotkać wykształconych mężczyzn na swej drodze? To gdzie mieszkały w jaskini?A może w dziupli pani sowy bardzo mądrej? Już pisałem na ten temat jak same tzn "to coś ewidentnie z nimi nie tak. Najczęściej są to niedojrzałe wyobrażenia na temat związków i mężczyzn". Żyją w świecie fantazji a nie rzeczywistym świecie, boją się facetów, nie potrafią , nie umieją stworzyć związku, nie chcą nic dać od siebie a chcą jedynie brać. I tak im mija czas ale żeby pomyśleć o urzeczywistnieniu swych fantazmatów to trzeba zejść z obłoków na ziemię.

Gość gość
22.41 Rozumiem,że jesteś jedną z tych nielicznych ładnych i dobrych dziewczyn w wieku 18+, która jest wolna.

Gość gość
14:41 aha fajnie 14:49 tak

Gość gość
Kobiety chyba celowo wybieraja dupkow by potem robic z siebie ofiare losu. Prawiczka predzej nazwa przegrywem niz docenia to, ze nie chce tylko seksu lecz milosci

Gość gość
14.49 Jak to możliwe że nie masz chłopaka?

Gość gość
Normalnie

Gość gość
odpad to odpad. jesli nie niedorobione genetycznie to umyslowo, najgorsze sa te 2 w jednym, o odpychajacym charakterze i szpetne jak listopadowa noc. zreszta te najglosniej krzycza o tym jakie sa wspaniale i atrakcyjne, no jedyne z zaletami na 8 miliardow ludzi:D poziom fantazji i samouwielbienia w tych swoich oderwanych od rzeczywistosci bajdurzeniach wrecz nieziemski.

Gość gość
Lepiej byc odpadem i miec wolnosc niz uzerac sie z jakims polaczkowym przyglupem i jego wstretnymi bachorami. :D