Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie rozumiem ich

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich... Zaglądam tutaj od czasu do czasu ... ale teraz postanowiłam napisać może ktos mi wytłumaczy, pomoże zrozumeć :) Jestem sama już dłuższą chwilę postanowiłam skorzystać z dobrodziejstwa (albo i nie) naszych czasów jakim są portale. Poznałam tam faceta, który mi odpowiadał jeżeli chodzi o rozmowe wygląd również po pierwszej ocenie profilu okej. Rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że się spotkamy (dodam, ze to pierwsza osoba z jaką się spotkałam w realnym świecie). Pierwsze spotkanie nawet ok, widocznie było tak z obu stron skoro wyszedł z propozycją kolejnych i tak było ich kilka... raz, dwa razy w tygodniu i tak zleciał miesiąc, półtora.. spotkaliśmy się w zeszłą niedziele wszystko ok, potem w poniedziałek proponował ja nie mogłam spotkaliśmy się we wtorek i również wszystko przynajmniej mi się tak wydawało jednak po wtorku nagle nastała cisza... odezwałam się raz i spoko aczkolwiek dalej zero odzewu w związku z czym stwierdziłam, że nie bede sie narzucać. jak mam to rozumieć??? Obrót w jednej chwili o 160 stopni? Jak myslicie o co w tym chodzi?

Gość gość
Myślę że zostało Ci jeszcze 20 stopni, więc możesz próbować to ratować.

Gość gość
haha bardzo zabawne :D

Gość gość
poznal inna- ladniejsza albo z wiekszymi cyckami:)

Gość gość
ja zostałam tak potraktowana....zabrakło mi palców u rąk żeby policzyć :(

Gość gość
szkoda, ze to tak szybko im idzie dzis jedna jutro druga :) naiwnośc kobiet...a dla nich to tylko jedna z wielu kolejnych do momentu aż bedzie nastepna...

Gość gość
no smutne. najpierw za wszzelką cene starają się do siebie przekonać, przyzwyczaić a potem z dnia na dzień..był i nie ma.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi szczerze równiez podejrzewam, ze pewnie jakas inna poznał tylko nie moge pojac jak im sie to szybko w glowach układa we wtorek bardzo chce sie spotkac a w srode co już odwrót i totalny brak checi.... Płakać nie bede :D jednak jakis smutek zawsze pozostaje....

Gość gość
sorki komp mo nawalil i pisze z telefonu.nie wiem o co mu chodzi,ja nie jestem wypindrowana lalunia,mysle powaznie o zyciu,mowilam mu ze chce dzieci i stabilizacji w zyciu.nie rozumiem facetow.

Gość gość
przerabiałam to już parę razy. oni po prostu mają taką lekkość :P najlepiej żadnych zobowiązań, zero odpowiedzilności za drugą osobę. Nie próbuj go nawet tłumaczyć. Znasz to: 'jak facet chce to znajdzie sposób, jak nie chce to znajdzie wymówkę'?

Gość gość
"jak chce znajdzie sposob jak nie chce znajdzzie wymowke" sto procent racji Jedyne co mnie nurtuje to zmiana z dnia na dzien? Dziś chcę jutro nie? Szkoda, ze ja tak nie mam :(

Gość Sasia1223
serwisy24.blogspot.com/2013/09/lokalizator.html polecam jak sie ma co do kogoś wątpliwośći można dowiedzieć się gdzie chodzi itd

Gość gość
my kobiety jesteśmy z natury bardziej uczuciowe - z tym nie wygramy. szybciej się przywiązujemy, trudniej nam się od kogoś z dnia na dzień odciąć. faceci są zupełnie inni. tego nie zrozumiemy...ale napewno nie wolno nam ich tłumaczyć.

Gość gość
Ehh trudno takie zycie nie ten to inny tylko pytanie jak kilka razy bedzie miala miejsce taka historia czy czlowiek jest w stanie uwierzyc i zaufac ze za 10 razem nie bedzie znowu tak samo...

Gość gość
powiem Ci, że ja już teraz nikomu nie potrafię zaufać...mam taką blokadę bo już parę razy tak zostałam potraktowana. boję się zaufać komukolwiek.

Gość gość
wolę już być sama niż się znowu pakować w takie rzeczy.

Widocznie podszedl do tego na sposob rynkowy,ocenil bilans strat i zyskow i wyszlo, ze sie nie oplaca.

Gość gość
bilans zyskow i strat powiadasz ciekawe co bylo w tym bilansie...jezeli jestes mezczyzna moze rozwiniesz swoja mysl wytlumaczysz coz takiego faceci biora pod uwage :)

Gość gość
Wiesz kobieta zmienną jest haha