Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naatalii

Bedzie erotycznie

Polecane posty

Gość Naatalii

Moja fantazja... Zachodzisz mnie od tyłu i oplatasz w pasie rękami.Zaczynasz całować kark,szyję,kąsasz płatki uszu.Twoje ręce pieszczą,dotykają,błądzą...Dotykasz moich piersi.Mam na sobie bluzkę koszulową,zapinaną na guziki,założoną na nagie piersi...Czujesz przez materiał moje twarde,sterczące sutki...Drażnisz je dłonią,palcami..szczypiesz...Twoje usta wciąż mnie całują...Mocno do mnie przywierasz.Na moich pośladkach czuję Twojego twardego k****a...Miedzy udami czuję pulsujące podniecenie.Rozpinasz guzik po guziku.Szybko,niecierpliwie...rozsuwasz koszulę i czuję Twoje dłonie jak zamykają się na moich piersiach.Szybko i głośno oddycham.Jestem taka podniecona...Twój k***s uwierający mnie w pośladki,doprowadza mnie do obłędu.Wsuwasz ręce pod spódniczkę,wciskasz między uda...Płonę z podniecenia...Masujesz i pieścisz dłonią moją cipkę przez delikatny materiał majteczek.O tak! Pragnę Twojego dotyku,pieszczot! Wsuwasz rękę za majtki mmmm .Jestem mokra,gorąca,napalona.Pieścisz moją cipkę,masujesz łechtaczkę,wsuwasz palce do cipki i pieprzysz mnie nimi.Jęczę z podniecenia....Mocnym,zdecydowanym ruchem ściągasz mi majtki.Rozpinasz spodnie...podciągasz mi spódniczkę do góry.Wypinam mocno tyłek.Moja mokra cipka jest gitowa na przyjęcie twardego k****a. Ściągasz spodnie,bierzesz k****a w rękę i mokrą,lśniącą główką masujesz moją cipkę...Ochrypłym z podniecenia głosem szeptam"zrób to,włóż mi k****a i zerżnij,zrób to!"

Gość gość
Warto by było ją zrealizowac:-)

Gość gość
Z***biscie napisane! Stoi ni k***s :)

Gość Naatalii
Warto:) Może kiedyś...Wciąż mam nadzieję,że nie pozostanie tylko fantazją;)

Gość Żonaty_33_xxx
xxx28@interia.eu napisz to moze ja zrealizujemy

Gość gość
Natali podaj @;) Świetnie piszesz!

Gość domator 1
juz mi stoi...

Gość Naatalii
Recio. :)Dziękuję. Ile razy fantazjuję o tym co napisałam,ogarnia mnie takie podniecenie,że doprowadzam się do orgazmu :)

Gość rozwódkaaaa
powinni to włączyć do listy lektur obowiązkowych!!!

Gość Naatalii
Sorry,ale nie piszę na prywatne kontakty:)

Gość ON_32_xxx
napisz jeszcze cos fajnego:-)

Gość Naatalii
...masuje k*****m moją cipkę.Jest taka mokra,że soki splywają po udach. Nagle przestaje...zniża się i językiem zaczyna lizać moją cipkę.Jest w tym co robi cudowny...Mocno wypinam tyłek...Jego ciepły język liże moje soki mmm co jakiś jego język liże moją drugą dziurkę...Wije się i wsuwa w moją cipkę.Płonę i drżę z podniecenia. Kiedy językiem liże mój magiczny guziczek,odlatuję z rozkoszy.Robi to cudownie...poruszam biodrami,jęczę i stękam...Jest mi tak dobrze...czuję,że zaraz dojdę...I nagle ta wspaniała fala orgazmu przechodzi przez moje ciało.Z ust wydobywa się krzyk ekstazy...cipka pulsuje,rytmiczne skurcze są takie cudowne...Mmmmm

Gość Naatalii
...wstaje i mocnym pchnięciem wchodzi k*****m w moją pulsującą od orgazmu cipkę.Mocno łapie za biodra i pieprzy ...Mocne zdecydowane pchnięcia.Jego jądra obijają się o moje pośladki.Poruszam biodrami,nadziewam się na twardego k****a...O tak! Zerżnij mnie! Pochylasz się i mówisz mi szeptem "jesteś z******tą Suką!"Tak bardzo podnieca mnie,gdy tak do mnie mówisz...Chcę być Twoją Suką! Pieprz swoją Sukę mocno! Rżnij mnie swoim k*****m głęboko!...

Gość ON_32_xxx
Nati i le masz lat?

Gość Naatalii
Kobiety nie pyta się o wiek :) Małolatą nie jestem :) Jestem kobietą świadomą swojego ciała,swojej kobiecości:)

Gość ON_32_xxx
domyslam sie ze masz doswiadczenie, zapewne jestes swietna w lozku:-)

Gość Naatalii
Mam doświadczenie.Oczekuję wiele od partnera,ale sama potrafię dać wiele rozkoszy i niezapomniane wrazenia :)

Gość ON_32_xxx
zdradzisz jak wygladasz?

Gość gość
Naatalii ile razy cos takiego przezylas?

Gość Naatalii
Trudno jest opisać siebie.Mogłabym napisać,że jestem przepiękną blondynką z nogami po szyję,ale nie jestem :D Jestem blondynką,długie włosy,zgrabne nogi,spory biust.Nie za chuda,bardziej o kobiecych kształtach.Kobieca:)

Gość ON_32_xxx
mmm, moze opiszesz swoja niespelniona fantazje, taka ktora chciala bys spelnic

Gość Naatalii
Nigdy nie przeżyłam czegoś takiego.Wciaż pozostaje to w sferze fantazji...

Gość gość
Wiec czemu nie probujesz realizowac tych fantazji jesli masz partnera?

Gość Naatalii
Nie jest prosto odpowiedzieć dlaczego? Mam partnera.Różnimy się temperamentami...To,o czym napisałam,musi być spontaniczne,z zaskoczenia.Tylko wtedy będzie tak cudowne jak to opisałam...

Gość gość
Wiec w jakich okolicznosciach poznalas obecnego partnera? Dlaczego nie bylo tak uroczo lub inaczej jesli bylo slabo, jesli roznia was temperamenty to dlaczego z nim zostalas?

Gość Naatalii
Mój partner to mój mąż:) Zawsze był wspaniałym kochankiem:) Ja budziłam się powoli.Teraz osiągnęłam apogeum w seksie i pragnę czegoś więcej:) Moja seksualność wzrosła i libido wzrosło niesamowicie.Mąż jest facetem po 40 i jego libido spada...Zawsze był zadowolony z seksu ze mną i jak twierdzi,niczego mu nie brakuje,bo daję mu mnóstwo rozkoszy...A ja? Ja nagle chcę więcej...

Gość ON_32_xxx
skad jestes?