Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no nie wierze ile ludzie placa za czpke i szalik

Polecane posty

Gość jestemzmiasta
hahha a Ty myslisz,ze jak ktos kupi czape za 100zł to pare lat w niej śmiga:D gratuluje inteligencji:D ja co roku kupuje 2-3 nowe zestawy, mam tego pelno:D

Gość gość
Mam nadzieje ze, min. 5 lat.

Gość gość
Wklej zdjęcie tej czapki za 350 złotych, chcę zobaczyć o to za cudo...

Gość jestemzmiasta
na aleegro jest:D a tu tepaku jak chcesz wiedzieć to linki wchodza jako spam MATOLE ......:D

Gość mamaizona
a co Was obchodzi za ile ktos kupuje, nikt za ostanie pieniądze nie kupi czapki za > 150zł:D wiec wniosek sam sie nasuwa...

Gość gość
Jak ktoś ma dochód 10tyś to dla niego czapki to pikuś za 100-300zł. Ja nie mam takiego dochodu to kupuje za 20-50zł Chyba to jest normalka I ta kobietka co kupiła czapkę za kilka set zł na pewno nie kupuje jej na 10lat bo stać ją kupić za rok coś nowego Czego wy się tutaj tak dziwicie - każdy kupuje za swoje pieniądze a nie za wasze

Gość gość
jestemzmiasta na aleegro jestsmiech.gif a tu tepaku jak chcesz wiedzieć to linki wchodza jako spam MATOLE ......smiech.gif xxx Jak widać kultury za pieniądze nie kupisz :D P.S. Linki spokojnie wchodzą jeśli potrafisz wpisać kod weryfikujący, gwiazdeczko.

Gość gość
I ta kobietka co kupiła czapkę za kilka set zł na pewno nie kupuje jej na 10lat bo stać ją kupić za rok coś nowego ........... Ta kobietka będzie nosić tę czapkę 5 lat - tak napisała wyżej. czyli za każdy rok użytkowania - 70 złotych. Jak ktoś woli modne fasony, to i za 70 złotych co roku kupi sobie nową.

Gość gość
kiedys kupowalam w zwyklych a z lumpow sie smialam teraz jak mam 2 synow kupuje tylko tam. Sa super rzeczy , lepssze niz w sklepach , nie niszcza sie po praniu nie wyciagaja. No i ile kasy mi w portfelu zostaje a ja oszczedna jestem. W lecie kupilam sobie sukienke za ... uwaga... 7.50 i wszyscy znajomi pytali gdzie kupilam i ile za nia dalam :D Oczywiscie nie pwoiedzialam prawdy. ;) Teraz kupilam szyfonowa czerwona spodnice ale juz sie bardzo chlodno zrobilo wiec musi poczekac an swoje 5min na nastepny rok.

Gość ha ha sredniowiecze polskie
moi koledzy i sasiedzi nigdy nas nie pytaja skad mam ciuchy i za ile,moge za 50euro kupic i za 5 nikogo to nie obchodzi.Ale to sa niemcy,nie dziaduja,nie cuduja.nikogo sasiedzi i ich dzieci nie interesuja. Wy to macie cos z beretami nie teges,.jezu,kiedy wam ta sloma z butow odpadnie:D

Gość gość
i lumpeksy tu wchodza i niemiecki renesans :D

Gość gość
i lumpeksy tu wchodza i niemiecki renesans :D

Gość gość
ale ludzie roznie zarabiaja i dla osob majacych kilknascie tys na m-c wydac 300zł na komplet zimowy to są groszowe sprawy jak ktos zarabia najnizsza krajowa to 1/4 wyplaty nie wyda na takie rzeczy, proste... ja sobie kupilam 2 czapki za prawie 100zł jedna, czarna i bezowa z duzym pomponem z jenota naturalnego i do tego 2 szaliki kominy i razem wyszlo ok.250zł za 2 kpl

Gość gość
Już widzę te kafereryjne chamki w swych drogich i ekskluzywnych szaliczkach, świniaka w perły też można przystroić w sumie...

Gość gość
wal sie na ryj biedoto:D

Gość gość
I po co obrazac tych co kupuja i tych co nie...?Gdzie was to tak boli ? :D

Gość kijevna
A ile byscie zapłacili za nową czapkę i rękawiczki z Mothercare? zajrzyjcie na moje aukcje na allegro- może coś Wam się przyda? niestety linków nie wkleja.

Gość co  w tym dziwnego ze ktos wyd
aje duze pieniadze na czapke i szalik:D mnie to nie obchodzi, mnie stac kupic czape za 120zł i takie kupuję

Gość gość
ja tam wole 3 czapki po 30zł niż 1 za 300 przynajmniej nei ebde musiala stale w jednej i tej samej chodzic przez 5 lat jak tam ktoras napisala ze tyle czasu zamierza w niej chodzic zapewne wszyscy mysla ze jest biedna bo ciagle w tej samej czapce prze 5 lat chodzi a czapka zapewno wygląda gorzej niż ta za 30zł z bazaru tak jak większość wlasnie tych drogich ciuchow niby firmowych a ja to bym ani za darmo nie chcaila bo bym w tym nie chodzila mam kolezanke pania mecenas to się wyszscy smieja jak ona się ubiera a ja wiem ile ona dala za np. sukienke to masakra a jak przyszla do pracy to się patrzyli na nia jak na wariatke

Gość dla mnie nic do kupienia w Pol
nie sztuka wydac duza kase, trzeba jeszcze miec gust:D tez mam znajome, ktore wydaja full kasy na odzież, a czasmi wygladaj jak pajace, bez sensu zestawiony kroj spodnicy i zakietu i kolorystyka:D,ale np. moja pani dyrektor tez wydaje full kasy na ubrania, ale zawsze z klasą wyglada i bardzo elegancko:) ............................ co do tematu....... kazdy wydaje tyle na ile go stac:) ja mam rozne czapki i szliki, po 100zł i po 30:), ale co roku mam cos nowego, co roku nowa kurtka(lub 2) i plaszcz wiec nowy zestaw szalikowo-czapkowy:D

Gość gość
ha ha sredniowiecze polskie --> swiate slowa :D Chyba tylko polakow interesuje co i za ile sasiad ubranie kupil :D :D :D :D :D

Gość gość
"...zapewne wszyscy mysla ze jest biedna bo ciagle w tej samej czapce prze 5 lat chodzi..." I to jest wlasnie najwiekszy problem polek : co inni o nich pomysla :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość no dobre to jest
założę sie,ze osoba, ktora tak napisala chcialby miec tyle kasy co ja i chodzic w 2 czapkach:D niz miec 10czap i zarabiac 1500:D

Gość gość
szczerze przyznam że nie rozumiem ludzi takich jak autorka - co Was to obchodzi ile ktoś wydaje na czapę i szalik jego sprawa skoro go stać żeby kupić sobie czapkę za 300zł i ma na to ochotę to co??? bo nie rozumiem, żal Ci pupę ściska autorko ?

Gość ulalalalaulala
bo jak ktos nie ma kasy, to go boli,ze inni maja i wydają:D

Gość gość
To prawda! Głupota ludzka boli :O