Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no nie wierze ile ludzie placa za czpke i szalik

Polecane posty

Gość gość
szalik 90-120 czaka ok 60

Gość gość
A co w tym dziwnego,ja za apaszke kenzo zaplacilam 320 zl

Gość gość
czaka czaka idiotko

Gość gość
Ja miałam ostatnio czapkę z Tekstil Marketu za jakieś 10 zeta i co dziwne podobała się wielu znajomym. Czasem kupi się coś droższego, myśli się że takie super, a tymczasem to na temat taniej czapki musiałam odpowiadać gdzie kupiłam taką fajną. Przypadek.

Gość gość
A ja kupiłam dziś synkowi szalik za... 10gr :-) Poważnie. Długo szukałam takiego który pasowałby na jego małą szyjkę.Wszystkie są są grube, za długie lub pstrokate.A ja chcialam najzwyklejszy w świecie szaliczek o jednolitym kolorze który będzie pod kurtką - bez żadnych fędzli i dodatków. No i znalazłam w hipermarkecie.Były oststnie dwie szt za wspomniane symboliczne 10 gr. Dostałam też dla niego rękawiczki bawełniane za 50 gr z zabawną aplikacją na wierzchu.

Gość gość
To przepłaciłaś za tą apaszkę :D

Gość gość
Nie,takie sa ceny rzeczy markowych.

Gość gość
Może w Polsce, u mnie jedwabne markowe są po 60$ to ok. 200zł W ogóle w Polsce zarobki z trzeciego świata, a ceny większe jak na Zachodzie, aż dziw bierze, że ludzie nie robią zakupów u sąsiadów.

Gość gość
Nie wiem,co u ciebie,ale u mnie -tez nie w Polsce- sa marki,ktore tak kosztuja.Sa tez tansze.I gdybys wiedziala wiecej o trzecim swiecie,to bys glupot nie pisala.

Gość gość
i co z tego. Ja kupiłam 15 m-cznej córce komplet szalik z czapką za 130 zł wójcika. jest śliczny i ciepły i wiem że nie badziewie.

Gość gość
boże. Jak to jest? Czy tylko idiotki maja dzieci? co jest zgoła niepokojące Czy po prostu odbierasz im rozum po porodzie?

Gość gość
To uwierz... Dziwny temat. Pieniadze sa moje i to ja decyduje ile place za czapke czy szalik. Ps. Moja czapka kosztowala ok. 350 zl. Co ty na to ?

Gość gość
no i chce link do aukcji a tu ze spam i spam to juz nie mozna wstawic linka ??

Gość gość
a czym się różni ta czapka za 350 od tej za 50

Gość gość
Trzeba na głowę upaść, żeby dziecku czapkę za 320 kupić. Bo nawet jeśli ktoś sra kasą i nie ma co z nią robić, to niech zainwestuje w przyszłość dziecka, a nie takie pierdoły.

Gość gość
matko, to z czego jest taka czapka za 320 zl o_O? nie oszczedzam na couchach, ale jak kupie czapke i szalik za 150 zl, to uwazam, ze sporo.

Gość gość
gość a czym się różni ta czapka za 350 od tej za 50 --------------------------------------------------------------------------------------- jakoscia przede wszystkim !!! Welniana czapka Islandzkiej firmy, ktora istnieje na rynku od 1926. Jesli wolisz bazarowe COS za 50 zl. - twoja sprawa !

Gość gość
zapomnialam dodac ze , czapka sluzy mi juz 2 sezony i bedzie sluzyc przez kilka nastepnych. czpka 66 North Women's Kaldi Arctic Hat . polecam :D

Gość gość
Niektóre matki ubierają beznadziejnie dzieci -każda rzecz w innym kolorze, pstrokacizna. Ja bym ze swoim dzieckiem tak nie wyszła na ulicę.

Gość gość
"goś Niektóre matki ubierają beznadziejnie dzieci -każda rzecz w innym kolorze, pstrokacizna. Ja bym ze swoim dzieckiem tak nie wyszła na ulicę." no rzeczywiście straszne heheh

Gość gość
a ja nie płacę bo mi babcia zrobiła przepiękny komplecik ;)

Gość gość
"goś Niektóre matki ubierają beznadziejnie dzieci -każda rzecz w innym kolorze, pstrokacizna. Ja bym ze swoim dzieckiem tak nie wyszła na ulicę." no rzeczywiście straszne heheh Straszne i to bardzo

Gość gość
ale pstrokato mozna ubrac bez wzgledu na cene... jak ktos jest bezgusciem, to nawet czapka za 1000 nie pomoze.

Gość gość
jakoscia przede wszystkim !!! Welniana czapka Islandzkiej firmy, ktora istnieje na rynku od 1926. Jesli wolisz bazarowe COS za 50 zl. - twoja sprawa ! .............. Ile sezonów będziesz nosić tę czapkę dobrej jakości? Pytam serio.

Gość gość
a ja sobie kupilam komplet Monclera za 250zł i co komu do tego:D jeszcze sie przymierzam do drugiej czapki za 90zł, bo mi sie podoba;)

Gość gość
ja za dziecka komplet zaplacilam razem 150zł, bo mi sie taki podobał, stac mnie to wzięłam, w czym jest wogole problem???

Gość gość
ja kupilam za 60zł caly komplet, jest fajny i modny

Gość jestemzmiasta
jeju...wy nawet o cene czapki sie kłocice:D a co komu do tego, ja dla dziecka kupilam za prawie 200zł , a sobie za 350zł

Gość gość
a ja wczoraj kupiłam z******tą porządną ciepłą czapeczkę na bazarku za 28 zł i założe się że jest 100 razy ładniejsza niż wasze firmowe badziewia 1000x przepłacone :D Jak bym miała kilka sezonów chodzić w jednej czapce to by mi wstyd było że chodze jak żebrak 10 lat w tym samym, a tak to kupuje co rok-dwa lata nowe rzeczy i jest super :)