Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piaseczno szukam koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Hej, w Piasecznie mieszkam już od jakiegoś czasu, ale ciężko mi tutaj poznać jakichgś fajnych ludzi :) może są jakieś dziewczyny, może nawet tak jak ja walczące z wiecznie za dużą wagą , które chciałyby spotkać się na spacer, albo kijki :) chłopak urywa się na piwo z kolegami a ja siedze w domu i tylko praca-dom :) mam 28 lat :)

Gość gość
chętnie spotkam się z Tobą, np w feszyn hałs.

Gość gość
Śmigasz czasem na zakupy?

Gość gość
raczej rzadko :)

Gość gość
Ile masz lat? Też tak jak ja jestes przyjezdna? :)

Gość gość
hmm powinny byc takie portale jak sympatia tylko do szukania koleżanek w małej miescinie:) zycze powodzenia

Gość gość
a skąd przyjechałaś do Piaseczna? Kaśka może podpisujmy sie, będzie łatwiej :)) ja jestem z południa :) prawda jest taka, że ciężko w tym zabieganym zyciu poznac fajnych ludzi :)

Gość gość
a skąd przyjechałaś do Piaseczna? może podpisujmy sie, będzie łatwiej :)) ja jestem z południa :) prawda jest taka, że ciężko w tym zabieganym zyciu poznac fajnych ludzi :)

Gość gość m
Hej. Też mieszkam w Piasecznie,przyjezdna jestem.Też szukam uczciwej i wrażliwej koleżanki,z którą można o wszystkim pogadać,pójść na spacer.

Gość gość
ja też mieszkam koło Piaseczna. Jakies 300 km.

Gość gość m
heh.. post był na poprawę humoru...jakieś 300km, za daleko na spacer jak dla mnie.

Gość Kaśka2829
Siemanko ja jestem z Piaseczna i szczerze mi tez jakaś normalna koleżanka by się przydała :P też mam lekką nadwagę i jakieś bieganie czy kijki by mi się przydały a samej nie ma jak :P mój facet również wiecznie z kolegami na piwie a ja praca dom praca dom :) mam 28 lat . Jak sa jakieś baby chętne na ploty ,kawę czy spacery pisać bling-bling1@wp.pl

Gość gość
Hej kobietki, może są tu jakieś chetne na pogaduchy przy winku?

Gość w_i_o_l_a
Hej, też mieszkam juz jakiś czas w Piasecznie i zupełnie nie wiem co ze sobą zrobić . Co prawda post jest stary, ale mam nadzieję, że jakaś miła duszyczka do towarzystwa się znajdzie. Kawa, pogaduchy i spacer - to jest to czego szukam. Nie szukam chłopaka, tylko koleżanki :) wiola1318@wp.pl

Gość Pwulina90
Hej Wiolu :) mam na imię Paulina mam 25 lat i mieszkam w Piasecznie od niedawna . Generalnie pochodzę z Lublina. nikogo tu nie znam . Znajomi są daleko brakuje mi wypadów na kawę czy spacer. Mam córeczkę 3 latka było by super jak byś odpisała. Jak nie tu to email. a.scierka@WP.pl

Gość lew24
ja tez jestem od niedawna w piasecznie niedulgo urodisie mnie cureczka i hciala bym miec pszyjaciulki do spaceru na kawy czy do bieganie bo po porodie mi pszydasie bieganie

Gość frytka88
Odświeżam temat... Hej:) Jeżeli któraś z Was ma ochotę na kawkę, spacer i pogaduchy to proszę pisać śmiało frytka88@o2.pl. W Piasecznie mieszkam już od dłuższego czasu, ale z chęcią nawiążę więcej nowych znajomości. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość Kasia
Witam, niby znajomych mam dużo ale jak przyjdzie co do czego to siedzę sama i wariuje. Nie znoszę nudy. Mam dwójkę dzieci więc chętnie nawiąże znajomość, z kim będę mogła pogadać o czymś innym niż pieluchy itp ;-) bądź jakiś spacer, kawa itp.

Gość gość sandra
Hej ,ja też szukam koleżanki sama mieszkam tu od 4 miesięcy z synkiem,ma 4 lata.Tata jest raz w mieesiacu,całe dnie sami spedzamy.Przyjechalismy z Berlina,mam 38 lat.

Gość gość Ann
Hej dziewczyny:) pod koniec sierpnia przeprowadzam się do Piaseczna i nie znam tu nikogo. Miło byłoby z kims porozmawiać, wyjść na kawę, do kina, spacer. Mam 26 lat. Jesli chcecie porozmawiac to dajcie znac, podam jakis kontakt. Pozdrowienia:)

Gość gość
Hej dziewczyny szukam koleżanki bo jestem bezrobotna bo mam malutkie dziecko mąż pracuje a ja nudzi się szukam do pogadania proszę pisać lesia. zembrowska@spoko.pl

Gość Izka8D
A myślałam, że tylko ja mam takie problemy:( mieszkam w Piasecznie od niedawna - jestem przyjezdna. Z chęcią poznałabym nowych ludzi. Kawa, spacer czy zwykłe babskie pogaduchy....

Gość gość
hej, ja też poznam jakieś fajne dziewczyny, bo też niestety siedzę tu sama ;( 32 lata jak-karo@wp.pl

Gość gość
Jak nie wiecie co to Kino Mewa i Górki Szymona albo ulica Nadarzyńska to żadni z Was piasecznianie :D

ja też szukam kogoś do porozmawiania, spotkania na kawę czy spacer.mam 3miesięczną córkę i mieszkam w Piasecznie od niedawna.chętnie nawiążę nowe znajomości bo poprzednie znajomości zakończyly się szybko po przeprowadzce, ciężko wytrzymać siedząc w domu 24h na dobę z dzieckiem ;)

Gość gość
Wracajcie do siebie słoiki :o

o proszę jaka otwarta osoba!co ci przeszkadzają nowe osoby?skąd wyciągasz wnioski że skoro ktoś przeprowadza się do takiego miasta to od razu jest słoikiem?

Gość sanczers
hej, szukam kogoś do porozmawiania, spotkania na kawę lub spacer.mieszkam w piasecznie od miesiaca i kompletnie nikogo tu nie znam.