Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piaseczno szukam koleżanki

Polecane posty

Gość gość
sanczers napisz jak-karo@wp.pl

Gość gość
Hej jestem z Konstancina obok Piaseczna nie mam żadnej koleżanki chętnie poznam kogoś . Nie mam komu się zwierzyć ani dokąd pojsc mam 23 lata . Proszę o kontakt nataleczkawp@wp.pl

Siemka. Mieszkam w Piasecznie, mam 34 l. szukam dziewczyny do pogadania i milego spędzania czasu

Gość SPortGirl
Dziewczyny, tez jestem z Piaseczna i niestety nie mam tu wiele koleżanek, a bardzo mi tego brakuje. Ewidentnie jest jakiś problem w tymi relacjami w Piasecznie, chyba ludzie sa mało otwarci. Czy jest tu może jakaś kobietka w okolicach 25- 35 lat, która chciałabym pogadać od czasu do czasu o ciuszkach, urodzie i wszystkich tych babskich sprawkach oraz wielu innych? dodam, że pracuje i czas mam zwykle popołudniami

Gość gość
Pablo jeśli jesteś dziewczyną to może znajdziemy jakiś współny jezyk ;-)

Gość Morekan
Hej Dziewczyny! Mam 37 lat i borykam się z tym samym problemem. Mieszkam w Piasecznie juz kilka lat i oprócz znajomych mojej bratowej, nie mam tu żadnwj koleżanki. Wszystkie przyjaźnie w Warszawie....nie wiem co jest z tym miastem. Jeśli ktoraś z Was chciałaby się spotkać na spacer, wino, bieg etc. piszcie :morekan@wp.pl Monika

Gość Ewe26
I ja się pod tym podpisuje. Mieszkam tu od 9 miesięcy, nie mam żadnej koleżanki. Mam 25lat.