Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PĘCHERZ BOL

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakies rady bardzo boli mnie od kilku dni pecherz.po furaginie mam krwotok z nosa,zurawina nie pomaga.....POMOCY :(

Gość gość
Na ten pęcherz jest jedna dobra rada: jak ogrzewasz pęcherz termoforem ogrzewaj też nim nerki.Niepokojący jest tylko ten krwotok z nosa.Nie masz temperatury albo nie boli cie brzuch?

Gość gość
jutro do lekarza i na badanie moczu

Gość gość
Dziekuje!!!! mam nadzieje,ze przejdzie wkrotce..jak ja nie lubie chodzic po medykach....zeby cos podlapac ....jakies domowe sposoby na to zeby tak nie bolalo....najgorsze noce,bo wstaje ,co 20-30 min z kropelka lece ,bo chce mmi rozwalic pecherz od srodka! :(

Gość gość
wspolczuje, wiem co czujesz. ja kiedys miewalam to czesto i to za czasow kiedy furagina byla na recepte, ale zawsze mi pomagala. niestety problem czesto wracal i lekarka dala mi skierowanie na badanie, cos tam wyszlo przepisala antybiotyk i od tamtego czasu (odpukac) mam spokoj. idz dolekarza, skoro furaginynie mozesz brac.

Gość gość
i pij duzo, najlepiej ziola typu pokrzywa i inne moczopedne, moze masz jakies bakterie

Gość gość
bralam furagin ,co 6 godzin po 2szt . i pilam herbate z zurawina i nic......tylko wczoraj wieczorem poleciala mi mocno krew z nosa..........ale wyczytalam ,ze trzeba wziasc wapno i przeszlo........ufff :( Dzieki jeszcze raz!

Gość gość
pij te ziola, wode z cytryna, duzo pij i jutro koniecznie do lekarza. trzymaj sie

Gość gość
Ale wiesz,że w przypadku bólów brzucha,czy temperatury kontakt z lekarzem będzie niezbędny?To nie są żarty,ponieważ takie objawy mogą oznaczać nawet problemy z nerkami.