Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spa

Zaczynam sie martwic o niego

Polecane posty

Gość spa

Pisze maila a przycgodzi odpowiedz wygenerowana automatycznie-co to znaczy w ogole? Kto kto dostal szanse nigdy jej nie wykorzysta a ktos kto jej nie dostani, wiele by oddal,zeby ja miec przepraszam wszystkich cos w tym stylu

Gość spa
taka odpowiedz przychodzi na kazdego mojego maila "Kto kto dostal szanse nigdy jej nie wykorzysta a ktos kto jej nie dostani, wiele by oddal,zeby ja miec przepraszam wszystkich"

Gość gość
ustawił automatyczne odpisywanie i poszedł po sznurek, dzwoń na policje dziewczyno, znasz jego adres? niech wbiją do niego na chate

Gość spa
myslisz?nie no chyba nic sobie nie zrobi zrobie afere a on pewnie miewa sie dobrze

Gość spa
wczoraj mi napisal-uwierz,ze juz nigdy o mnie nie uslyszysz ale wczesniej tez tak mowil

Gość gość
twoja decyzja dziewczyno, ale żebyś potem nie żałowała że niczego nie zrobiłaś...

Gość spa
Moze zadzwonie i sprawdze czy jest sygnal w tel?jak myslisz? z zastrzezonego zadzwonie

Gość spa
No nic nie zrobie nie potrafie go pokochac,nie potrafie,nie potrafie byc z kims kto mnie nie pociaga,przytulac sie do kogos kogo nie kocham,kto mnie wrecz momentami drazni,irytuje Nie potrafie odwzajemniec uczuciaktorym on mnie obdarzyl:( Jestem zla?Niedobra?Bez serca?

Gość gość
jprdl dziewczyno to sobie jajca robisz? co to za podchody są? jakaś nastolatka z ciebie czy jak? nie możesz normalnie zadzwonić? zresztą wiesz co? ja ci już powiedziałem co masz robić, ale jak będzie za późno, to potem sobie przez długie lata będziesz w brode pluła że nic nie zrobiłaś, a MOGŁAŚ!

Gość spa
Widzisz mam wrazenie,ze on sprawdza na ile mi na nim zalezy a lat mam przed 40tka

Gość gość
to najlepszym rozwiązaniem byłoby faktycznie zadzwonienie na policje, niech mu wpadną na chate, a jak będzie dalej tak świrował, to mozesz go nawet oskarżyć o stalking a w związku z takimi podchodami które on robi i udawanymi samobójstwami podejrzewam że wyląduje w psychiatryku conajmniej na obserwacje ale może nawet na dłużej... Moze to mu w końcu da do myślenia, ze powinien odpuśić, a jak nie to juz nie twój problem, zajmie sie nim policja i psycholog, a ty go po prostu skutecznie olewaj, nie dawaj żadnych oznak, nie odzywaj sie na żadne zaczepki, bo tylko o to mu chodzi by cie sprowokować do tego bys poświęciła mu chwile uwagi, bys sie odezwała. W ostatecznym akcie desperacji próbuje udawanych samobójstw, ale tak jak mówie teraz załatw go policją, za co jeszcze będzie musiał płacić za całą akcje policji która jeszcze dodatkowo wezwie na bank karetke - wybuli troche, przyduszą go na komisariacie, psycholog pewnie tez mu nieźle nagada i myśle ze powinien odpuścic, a ty po prostu go zlewaj, nie nakręcaj go i nie odzywaj się juz wcale...

Gość spa
Tylko,ze on nie mieszka w PL,jest Polakiem ale pracyje i mieszka poza Polska na wynajetym pokoju u kogos jest tam sam

Gość gość
a ile on ma lat? co to jest za szczyl że takie szczeniackie podchody stosuje? 20-latek 40stke zarywa czy jak? nie wiem rób co uwazasz, zadzwon na polską policje powiedzą ci co robić i tyle

Gość spa
Ma tyle lat co ja,dokladnie moj wiek myslicie,ze takie slowa maja sugerowac samobojstwo? "przepraszam wszystkich"

Gość gość
Możesz masz i 40 lat ale zachowujesz się jak kompletna gówniara... Teraz będziesz sie rozwodzić nad tym co oznaczają te słowa zamiast działać? a moze jeszcze da sie go uratować co? moze dopiero włazi na krzesło, moze jeszcze sie bije z myślami, jeszcze sie wacha. DZIAŁAJ idiotko! no chyba ze wolisz się dalej zastanawiać nad sensem paru słów... obyś potem nie żałowała że niczego nie zrobiłaś... Nie chce mi sie juz z Tobą gadać - rób co uważasz, myśl sobie dalej kuźwa nad sensem słów... JPRDL co za tępa dzida... żegnam bo mi sie nie chce już gadać z tobą

Gość spa
Ale co mam zrobic zadzwonie na policje i co jak nawet adresu tam jego nie znam

Gość gość
co za idiotka...

Gość gość
nie,ja :D mam nadzieje ze to prowo/;o

Gość spa
to co mam zrobic? zadzwonie w Pl na policje i powiem,ze kolega taiego ma zwotnego maila i co dalej?

Gość gość
jego wybór nic nie rób..

Gość gość
jego wybór nic nie rób..

Gość gość
jeśli facet sugeruje popełnienie samobójstwa to na 95% go nie popełni większość samobójców to mężczyźni bo skuteczność ich prób samobójczych jest bliska 100% kobiety częściej podejmują próby ale mają niską skuteczność bo podejmują je najczęściej by zwrócić uwagę na swoją sytuacje a nie by się zabić mężczyźni robią to by się zabić i wybierają najpewniejsze metody

Gość gość
a i jeszcze mężczyźni podejmujący próbę bardzo rzadko mówią lub sugerują wcześniej by im nie przeszkodzić często przed zachowują się radośniej, jakby im ulżyło jakby pozbyli się trosk

Gość spa
Tez mysle,ze tego nie zrobi choc martwie sie ale to pewnie sumienie:( Nosz kuzwa zabije sie bo mnie kocha a ja jego nie:( Mam byc z kims i udawac z litosci? Takim zachowaniem jeszcze bardziej mnie odsuwa od siebie

Gość gość
czyli wygląda na to że pajacuje

Gość spa
Tak mysle,ze pajacuje Wczoraj pisal-badz PEWNA ze nigdy wiecej o mnie nie uslyszysz ale jednak sie martwie

Gość spa
Cisza.Pisalam na mila i dalej przychodzi ta odpowiedz automatyczna Napisalam smsa i cisza