Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet samotnik

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tego typu facetach: to przyjaciel mojego męża 29 lat, pracuje na uczelni (doktor nauk prawnych). Zabójczo przystojny, inteligentny... ale wielki indywidualista, samotnik. W czasie wakacji jeździ zawsze w jakieś samotne, długie podróże, ponoć zawsze stronił od imprez, a preferował spotkania w gronie 2-3 osobowym, intelektualista. A jednocześnie z olbrzymim poczuciem humoru i bardzo empatyczny. Zastanawia mnie czemu taki facet jest samotny. Mój maż powiedział mi, że on kiedyś mu powiedział, że jeszcze nie spotkał "tej jedynej". Myślicie, że to może być prawda?

Może. Poza tym może spotkał dwie, trzy takie, ale one były już zajęte np., albo nie był w ich typie, stresował się.

Gość Nooemiii
Daj mi namiar na niego :P

Gość gość
Tacy już nie istnieją

Gość gość
Co w tym dziwnego? Ja jestem podobny tyle, że inna specjalność i inna dziedzina i też jestem takim facetem. Dziś wielu jest takich facetów i to wolnych.

Gość gość
Ma wymagania, która żadna nie potrafi im podołać. Może jest sadystą seksualnym lub dominatorem, którego kręci bdsm i władza nad kobietą, a o taką kobietę która preferuje to samo trudno. Lub tak jak piszesz, jest introwertykiem i szuka podobnej kobiety, bo ceni ciszę i spokój, lubi czasami pobyć sam ze sobą. ETC. Bóg wie co.

Gość gość
przykład normalnego spokojnego faceta a takiego dziś raczej żadna nie chce. Wystarczy posłuchać na co narzekają kobiety u swoich partnerów. Dziś taki mężczyzna jak w temacie nie jest widziany w młodości jako atrakcyjny.

Gość gość
A po ch*j ma się wiązać, spieprzyc sobie życie skoro jest szczęśliwy

Gość gość
I co w tym dziwnego, ze nie lata za każdą nawijającą mu się laską. On doskonale wie czego szuka.

Gość gość
Tacy faceci wiedzą, że inteligentna kobieta będzie się o nich starać a inne czekają co samo do nich zagada.

Gość Kinky Jazzurekcja
wie ze baba to kłopoty, niby fajnie, jest dziura a nawet trzy ❤️ 🌻 ale poza tym to męczarnia 👄

Gość gość
Z******ty ten jego przyjaciel a twoj maz co opowiada takie rzeczy ktore miedzy facetami zostaja i dodatkowo mam pytanie czemu mu nie pomoze znalesc tej jedynej ! Dzieki ci Boze za takich przyjaciol haha

Gość gość
też, taki jestem. Po prostu zakochałem się w nieodpowiedniej dla mnie dziewczynie. A teraz od kilku lat nie mogę o niej zapomnieć. Wyszła za mąż. Nawet nie wie, jak mnie telepie z bólu. Niech żyje szczęśliwie. Ja już zawsze będe samotny. Inne kobiety nie wiedzą, co się ze mną dzieje. Każdą znajomość psuję, bo nie jest to ta.

Gość gość
06.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Z******ty xxxx co miałaś na myśli bo gwiazdki są? Z jeb nię ty?

Gość gość
a moze jest gejem, ale nie chce tego ujawniac, bo boi sie reakcji otoczenia? :P

Gość gość
No tak normalny facet, który nie chce się wiązać z byle kim to od razu gej albo impotent heh nie dziwi mnie to odwracanie kota ogonem przez kobiety. Sam miałem podobną sytuację. Kobieta chciała ze mną seks uprawiać a jak odmówiłem to zaczęło się wyzywanie od impotentów, gejów itp.

Gość gość
****Kinky Jazzurekcja wie ze baba to kłopoty, niby fajnie, jest dziura a nawet trzy serduszko.gifkwiatek.gif ale poza tym to męczarnia usta.gif *** czyżbyś znał to z autopsji? wyobrażam ciebie jak obracasz dziwkę podobną z filmu Drogówka, która miała cennik " w rot tridcać, w żopu piaćdziesiat,a w p**du sto" Tylko rzygać na ciebie szmaciarzu.

Gość gość
Ja jestem za tym że kręci go bdsm, miałam okazję poznać kilku prawników, oni to lubią - dominować. Kochają swoją kobietę ale lubią jej robić prążki na ciele pejczem lub czymś podobnym. :O

Gość gość
A może nie jest gejem? Za facetami się nie ugania, a kobiety wiem, że mu się podobają (to widać, np. na ulicy, że reaguje na nie :) )

Gość gość
nie trafił na tą właściwą. Zresztą w co tu wierzyć. W miłość. Jak, człowiek jest sobą. To za chwilę usłyszy jesteś dla mnie za dobry. Jak twardziel to cham itd. Nie wiadomo czego się spodziewać po kobietach.

Gość gość
Tak z grubsza to wygląda na fajnego faceta. Ale co mi po takim gdyba sam jeździł na wakacje? na pewno autorko jest przystojny? Poznałaś go? Widziałaś? :p

Gość gość
Tak, bywa czasem u nas na kolacji z okazji urodzin/imienin męża. Jest na tyle przystojny, że gdy go poznałam, to przez moment żałowałam, że już jestem zaobrączkowana :) A potem było już tylko gorzej, facet ma taką aurę wokół siebie, że mi się nogi uginają :) Ale mężowi chcę być wierna mimo wszystko, zresztą pewnie nie miałabym u niego szans... Ehhh, marzenia :)

Gość gość
Hm... A w jakim uniwerku wykłada? Chętnie się przejdę tam raz, dwa :P

Gość gość
Ej no sorry, ale facet może mieć każdą, a nie ma żadnej... jak to pogodzić? Przecież na pewno jest jakaś, która spełnia jego (na pewno wysokie) wymagania...

Gość gość
Ciekawe jakby Twój mąż przeczytał, czy byłby zadowolony.

Gość gość
No, jest brunetem :)

Gość gość
A lubi bdsm? Jeśli tak, to nie jest fajny.

Gość gość
Nie sądzę, by lubił bdsm, bo jest romantykiem strasznym :D On mi się kojarzy z takimi amantami z dawnych filmów + twarz i ciało z XXI w. :D