Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniusia_18

Słuchajcie powiedzcie czy to zdrada

Polecane posty

Gość Aniusia_18

Wczoraj poszłam sama bez chłopaka do koleżanki na małą domówkę, na której jak sie okazało było 8 osób. Siedzieliśmy gadaliśmy jak to na domówce no i piliśmy drinki. Niestety ja mam bardzo słabą głowę, pewnie przez to, że ważę 42kg, no i objawia sie to tym, że mam problem z utrzymaniem równowagi. Chciałam pójśc do toalety, ale zaczęłam sie obijać o meble, więc zaprowadził mnie kolega i posadził na klozecie. Powiedział, że jak skończe to żebym go zawołała i tak też sie stało, poszliśmy do pokoju obok no i on zaczął mnie całować. Skończyło sie na tym, że zrobił mi palcóweczkę bo na więcej mu nie pozwoliłam, w między czasie weszłą koleżanka i wszystko widziała. Nie wiem teraz co mam powiedzieć swojemu chłopakowi czy to można nazwać zdradą ? Bardzo sie boje, że mnie zostawi :(

Gość Aniusia_18
napisze ktos ? mam strasznego doła...

Gość Aniusia_18
jestem dorosła w tym roku skończyłam 18 lat, z obecnym chłopakiem jestem 2 lata i sie kochamy.

Gość gość
ZDRADA!!! pogoniłabym cie na miejscu twojego chłopaka. Pomyśl czy wybaczyłabyś swojemu chłopakowi jak jakaś laska zrobiłaby mu loda albo zwaliła ręką?

Trudno powiedzieć coś na ten temat. Ale w końcu nic się nie stało. Wiadomo po alkoholu człowiek nie panuję nad sobą. Lecz sądzę że powinnaś powiedzieć o tym facetowi sama. Lepiej by się od ciebie dowiedział o wszystkim niż od innych.

Gość Aniusia_18
nie wiem jak mu o tym powiedzieć :( czy on mi wybaczy ?

Powiedz mu bo kłamstwo to kolejne świństwo jakie możesz mu teraz wyrządzić. Nawet jak się rozstaniecie to będziesz miała nauczkę na przyszłość bo póki co to nie dojrzałaś do niczego poważnego.

Gość gość
masakra, chłopak jak chłopak, ale ja się zastanawiam co, by powiedzieli na to twoi rodzice :O dorośnij dziewczyno!

Gość gość
Związek powinnien opierać się na szczerości więc jesli naprawde go kochasz to powiedz mu prawdę powiedz mu jak to było...

Gość Aniusia_18
on jest moim pierwszym i jedynym chłopakiem bardzo go kocham i żałuje jak mnie zostawi to sie chyba zabije :(

Nie wiem czy wybaczy czy nie. Lecz zawsze lepiej będzie jak się dowie o tym z twoich ust niż od innych. Jeśli mu o tym powiesz może sobie pomyśleć że teraz masz wyrzuty sumienia i żałujesz tego co się stało.

Gość gość
O BOŻE!!! CO ZA ΚURWA! Ja to bym ci shmato jeszcze ryj obtłuk, a potem doope obrobił wśród znajomych Dziiiwka zay****a!

Jak cię zostawi to oczywiście będziesz cierpieć ale tylko od ciebie zależy czy wyciągniesz wnioski z popełnionych błędów, powinna to być dla ciebie nauczka na całe życie. Ludzie którzy bezczelnie zdradzają a potem kłamią są w moich oczach nic nie warci, dlatego uważam że twój chłopak zasługuje na prawdę nawet za cenę rozstania.

Gość Aniusia_18
tylko idioci biją kobiety powiem mu o tym jak wróci z pracy, jeszcze pójde do kościoła sie wyspowiadać, mam nadzieję, że mnie nie zostawi :(

Gość lilililililil
Jak to nic się nie stało? Jakby się nic nie stało to by sie teraz nie bała, że koleżanka rozpowiada. A jakby twój facet po pijaku przebzykał jakąś chętną to też by się nic nie stało? Oczywiście, że to podchodzi pod zdradę, jak sie nie umie pić, to się nie pije, a to że ktoś ma dowód nie znaczy, ze jest dorosły, co właśnie widać po twoim przypadku autorko...

Właśnie Doktor bardzo dobrze to przedstawił. Jeśli mu sama powiesz przynajmniej spadnie ci chociaż z części kamień z serca, bo jednak go posiadasz skoro załujesz.

Gość gość
no ja na jego miejscu to bym cie w dope kopnal bo tak jak laska jezie na recznym facetowi to robi tak na zewnatrz, a facet babie paluchy juz do srodka wsadza i juz wewnatrz jaka glebsza zdrada wiec tak zostawilbym

Gość Aniusia_18
leże w wyrku i płacze :(

Gość gość
oczywiście,że zdrada, ale jakiej moralnosci sie spodziewac po dziewczynie co sie puszczała przed 18rż :)

Gość gość
leżysz w wyrku sama? :) może przyjde do ciebie i zrobie ci małą palcóweczke? :) wiem, wiem! na wiecej mi nie pozwolisz :D

Gość gość
Zdrada i owszem.

Gość DarekN
jaka zdrada? przestań, nic nie mów bo taki sam małolat jak Ty i nie zrozumie, jeszcze sobie w łeb strzeli

Gość gość
pustak z Ciebie, dziewczyno i masz zadatki na tanią k***wkę choć podejrzewam, że to prowokacja

Gość gość
Levviatan ty k***a jesteś p***b. Seks jest nie tylko dla dorosłych

Gość Maciej  B
Levviatan przecież Ty jesteś homo, po co jej doradzasz? My geje mamy inne poglądy na takie sytuacje, bardziej liberalne co nie Levvi?;)

taaaa.... nie jest... a potem ratujcie mnie, pomagajcie bo dziecko samo się zrobiło i sobie nie radze z nim.

Gość gość
I ch*j ci do tego. A poza tym są zabezpieczenia, aborcja debilu