Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam wczoraj na randce z internetu PORAŻKA

Polecane posty

Gość gość

No i niestety facet oszust... mowil, ze ma 182 cm wzrostu, dal mi swoje zdjecie, ok...nie straszy wygladem, calkiem fajny. Kto przyszedl ? Koleś troche podobny do niego (zdjecie na bank stare), w zupelnie innym stylu niz na tej fotce. Włosy zaczesane jakos do tylu, wystylizowane, czarne rurki, skorzane brazowe buty, marynarko-kurtka za tyłek, kolorowy szalik, cos jak ci hipsterzy, torba na ramie. Mial nie wiecej niz 175 wzrostu (ja mam 170 i potrafie to ocenic :/), strasznie chudy. Nie uciekłam, poszlismy do pewnej knajpy, bardzo malo mowil, ciagle sie usmiechal, czulam sie bardzo zle w jego towarzystwie :( czekalam az to sie skonczy. Zjedlismy (on zaplacil za mnie), odprowadzil mnie na przystanek w moim kierunku i pocalowal w policzek ;/ Spodobalam mu sie a on mi nie.... przez internet wydawal sie zupelnie inny :(

Gość gość
Widać na co patrzą dziewczyny: wzrost, ubranie, wygląd zewnętrzny.

Gość Kinky Blues
ale za to za darmo sie nażarłaś, żreć i żyć rurkowce :classic_cool:

Gość gość
jw ;) nie ma to jak darmowa wyżerka

Gość gość
a p i e r d o l go z góry na dół i niech se wali sam konia

Gość gość
oj faceci,mysle ze wykazalas sie duzym taktem niz od razu powiedziec kolesiowi spadaj jestes do d**y,a ze facet powinien placic to chyba nic dziwnego.................mnie tez to spotkalo,jednemu powiedzialam ze wyglada zupelnie inaczej niz na zdjeciu i bylo mu przykro,a zdrugi ciagnal mnie non stop na sex,bylam z nim na drinku,wiec nie wiem co lepsze walic prosto z mostu czy chwile posiedziec,wybierajcie panowie

Gość gość
Ja to prosto z mostu powiedziałam facetowi: Sory, nie jestes w moim typie, nic z tego nie bedzie. I tyle

Gość gość
Dobrze sie zachowałas, ze tak wytrwałas. To jego wina, mowi, ze ma 182, co jest minimum, jak do nas dziewczyn ze 170 cm wzrostu, a przychodzi jakis krociak...niestety wyglad to podstawa. Moze nie chodzi o to, zeby ktos był modelem, ale musi nam spasowac i juz.

Gość gość
Ja kiedyś też umówiłam się na randkę z facetem z internetu w klubie przy barze. Totalna porażka. Powiedziałam mu że zamówiłam taksówkę, on się pyta wychodzisz? A ja na to że zamówiłam ją dla ciebie, ja zostaję. :D

Gość gość
No tak bo faceci nie patrzą na wygląd:-O

Gość gość
Tak przy pierwszym spotkaniu wygląd to podstawa, żeby chcieć z nim zacząć rozmawiać. Potem to schodzi na drugi plan gdy bliżej się tę osobę pozna, jest fajna.

Gość gość
Nawet brzydal moze sie spodobac pod warunkiem, ze jest męski i ma cos ciekawego do powiedzenia. Jesli przychodzi jakas c***a jak autorka opisuje, do tego niemowa, gapi sie na nią, usmiecha ciagle i slucha to sory, niech szuka podobnej ''lamy'' do siebie.

Gość gość
Faceci patrzą na wygląd przed wszystkim. Jeśli laska im się nie podoba to nie zagadają. Nie ma mówić co o rozmowie. Nawet nie spojrzą. To normalne. Każdy tak ma. Nie ma co się czarować że jest inaczej. ;)

Gość gość
spedzila jakos czas w swoim nudnym zyciu , nazarla sie za darmoche , zostala odprowadzona do domu i na dodatek dostala calusa w policzek i jeszcze nazeka ze facet za niski , za chudy , ze zle sie czula ? Kobieta nic nie pasuje powinnas sie cieszyc ze sie ktos toba zainteresowal , pomyslalas sobie jaka przykrosc moglas wyzadzic facetowi pewnie ze nie bo wy kobiety nigdy nie myslicie !

Gość gość
tak tak, pewnie sie zabije z tego powodu ;D

Gość gość
Ale ty glupia jestes ! dostaniesz jeszcze lekcje od zycia !