Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia00

Meszek nad ustami

Polecane posty

Hej. Kiedyś miałam mały mały, biały meszek nad ustami. Nie myśląc zgoliłam go maszynką jednorazową. Teraz mam nad ustami grubsze i ciemniejsze włoski. Co teraz zrobić?

Gość gość
do kosmetyczki na wasik, zrobi ci plasterkiem. kwestia kilku czy tam kilkunastu zlotych ale masz profesjonalnie

Gość gość
zacznij myslec co robisz :D tak jak wyzej.. do kosmetyczki, usunie ci te wasy :D

Gość gość
ja sama usuwam plasterkami :) Nic mnie tak nie irytuje jak mój wąsik :o Mogę mieć nieogolone nogi, zarośniete brwi, i jakoś to przezyję, ale jak widzę mój wąsik to muszę go od razu zgolić ;)

Zapuścić wąsa, przecież kobiety chodzą w spodniach, a on pasuje do spodni, wszak kobiety wywalczyły równouprawnienie :-D

Gość gość
heh racja, równouprawnienie :) Ale jednak kobieta z wąsem jakos do mnie nie przemawia :)

Szczerze mówiąc kiedyś widziałem kobietę z wąsem na ulicy, z oddali myślałem, że facet, ale z biliska to już wiedziałem, że jednak kobieta :-)

Gość gość
Ja też mam taki meszek. Wydaje mi się że jak mam na ustach czerwoną szminkę to bardziej go widać, jak się patrzy z profilu :o Nie chce go usuwać bo wtedy wyrosną mi wąsy :o

Gość gość
Wszystkie kobiety mają taki meszek. To jest zupełnie normalne. Tak naprawdę to cała twarz pokryta jest włoskami tak jak reszta ciała człowieka.

Gość gość
ja też mam taki meszek

Gość gość
kiedys to byl szok a teraz t,o normalne ze idzie sie do kosmetyczki i woskiem pozbywa sie niechcianego meszku z twarzy. ja robie to co miesiąc z nad gornej wargi, brody, baki a nawet podczas regulacji brwi bo mam grube i geste :-P