Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święta i chłopak córki z patologii

Polecane posty

Gość gość
Daj córce wolność. Chce spędzić swięta po swojemu. Uszanuj to.

Gość gość
Po prostu przykro mi, że nie będzie jej z nami w święta, a co do teściowej to zaproponowałam żeby przyprowadziła go do nas. Miałabym trochę oko na nich.

Gość gość
Zarezerwowali sobie wyjazd co w tym złego?

Gość gość
Rozumiem, że jest Ci przykro. Ale mądrzej będzie uszanować decyzję córki niż walczyć z nią i stawiać w głupiej sytuacji chłopaka. Dorośli są i wspólnie te decyzję podjęli. Myślę, że ona doceni to, jesli nie będziesz robiła jej problemów.

Gość gość
Oni chcą się chyba grzmocić o.O

Gość gość
Jeśli to coś poważnego młodzi sami przyjdą razem Cię odwiedzić i wtedy pogadacie. Lepiej nic nie wymuszać.

Gość gość
Ale co to za święta w hotelu, w górach. Nawet porządnej wigili mieć nie będą bo co będą jedli. Kanapki z masłem orzechowym? :o

Gość gość
W hotelach organizują kolacje wigilijne z tradycyjnymi daniami, ale to oczywiście mniej niezręczne jeść wigilię z obcymi ludźmi niż z rodzicami ukochanej.

Gość gość
ŚWięta to coś więcej niż karp i pierogi, można przeżyć je bez wigilii i rodzinnych spędów. A poza tym wiele hoteli organizuje wigilijne potrawy w ten dzień i nie trzeba jeść chleba z masłem.

Gość gość
A czemu nie? Młodzi chcę spróbowac czegos nowego? Gdy córka będzie dzieciatą mężatką to wtedy pewnie będzie wolała na święta przyjechać do mamy :) Teraz chcą spędzić trochhę czasu razem i święta im to umożliwiają. Sama pisałaś, że chłopak pracuje i pewnie nieczęsto ma wolne.

Gość gość
z chłopakiem jest cos nie tak. jaki normalny człowiek zabiera swoja nastoletnia dziewczyne w swieta gdzies daleko od rodziny??a twoja nastoletnia córeczka chętnie na to przystała!to tez dziwne. ja bym sie w zyciu nie zgodzila zeby moja 19-letnia corka wyjechala na cale swieta z duzo starszym facetem ktorego zna kilka miesiecy. facet chce sobie w spokoju mloda p******c

Gość gość
"ŚWięta to coś więcej niż karp i pierogi, można przeżyć je bez wigilii i rodzinnych spędów." Hmmm. Czyli lepszy karp i pierogi z obcymi niż karp i pierogi z rodziną? Już ja to widzę jak oni na tych nartach będą przeżywać narodzenie Jezusa Chrystusa.

Gość gość
Po 4 miesiącach związku z moim obecnym narzeczonym zostałam zaproszona na komunię w jego rodzinie, czułam się tam okropnie, nikogo nie znałam, nie wiedziałam o czym mam z nimi rozmawiać i cały czas myślałam tylko, żeby jak najszybciej się stamtąd zabrać. Okropnie to wspominam, czułam się tam jak jakiś intruz, wszyscy się znali, rozmawiali na jakieś swoje tematy, a ja siedziałam jak idiotka i udawałam zainteresowaną, chociaż nie miałam pojęcia o kim albo o czym mówią.

Gość gość
On ma prawie 30 lat! Przypominam. Fakt, że pracuje ale nie jestem za tymi świętami.

Gość gość
Pewnie będą uprawiać seks. :o

Gość gość
Oby nie wrócili ze świąt w trójeczkę.

Gość gość
On chce ją wyłomocić!