Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosiaaa

Blizna na brzuchu

Polecane posty

Gość malgosiaaa

Witam, czy jest możliwość kupienia jakiejś maści na tą bliznę? nie, że chodzi mi o to, że zejdzie cała i nie będzie ani śladu, lecz o to by trochę wsiąkła jak by, by była mniej widoczna? Blizna jest stara, wyrostek był robiony około gdy miałam roczek, kiedyś blizna byłą mała, ale urosłam wraz z nią, poza tym wstydzę się w bikini tak wychodzić, proszę o odpowiedzi. Dziękuję.

Gość Ali G
Kiedyś był tutaj temat o ziołach szwedzkich, które likwidują rozstępy i blizny.

Gość gość
fota nie działa

Gość gość
ulalala :( to nieźle cie rozcięli, myślałem ze to o wiele mniejsze a nie byłas z tym u dermatologa? napewno by znalazł rozwiązanie by zbledźić tą blizne, bo usunąc calkowicie to sama wiesz ze sie nie da

Gość gość
No wiem wiem, nie byłam, ale trzeba się chyba wybrać, może da mi jakąś maść, czy coś w tym stylu

Gość Ali G
Szkoda, że nie potrafisz czytać...

Gość gość
Ali G potrafię czytać, nie wiem o co ci chodzi, przecież wiem, że nie mogę jej usunąć całkowicie - no chyba, że laserowo za kasę, chodzi mi o maść, czy coś by była mniej widoczna, nawet w treści tematu na początku jest napisane.

Gość gość
Ja bym ci mógł zasponsorować ten zabieg laserowy w zamian za milutki seks :) co ty na to? :)

Gość gość
Hah zawsze znajdą się osoby o poczuciu humoru, nie przykro mi, ale odmówię. A np wy dziewczyny wstydziłybyście w bikini np z tym na plaży?

Gość gość
Jezu ja mam po wyrostku może 6 cm bliznę szytą jedną nicią i to nie było laparoskopowo ale normalnie chirurgicznie,dosłownie kreseczkę ale operację miałam za granicą. Ci polscy lekarze może i życie uratują ale jak je potrafią spieprzyć na przyszłość to ludzkie pojęcie przechodzi.

Gość gość
No cóż tak to już jest w sumie ludzie tylko się mnie pytają co mi się tu stało i tak to tyle. Mam nadzieję, że dermatolog coś na to poradzi, w sumie ludzie mają gorszę blizny.

Gość gość
Ale na Boga nie po wyrostku malutkiej czy nie malutkiej dziewczynce. Przykładaj okłady z ziół szwedzkich na całą noc,zabezpiecz folią owiń się bandażem i idź spać i tak aż do skutku, to stara blizna i nie zniknie Ci całkowicie ale zmniejszy się (zrobi się cieńsza i zblednie )na pewno

Gość gość
zrób sobie tatuaż, blizna jest wielka i żadną maścią nic nie zdziałasz. Walnij sobie jakiś kwiatek czy coś, poszukaj jakiegoś delikatnego wzoru. Nie przepadam za tatuażami, ale na Twoim miejscu tak bym zrobiła.

Gość gość
Może tak wcześniej szyli zjeb*** i dlatego jest taka jaka jest, ma około 7/8 cm, trochę się wstydzę w bikini pokazywać, ale przecież, że mam bliznę to powiedzmy mam nie iść na basen? to było już by śmieszne.

Gość gość
Zgłoś się do telewizji do dr. Szczyta i zrobią ci to za darmo.

Gość gość
Na zdjęciu wygląda na 15 cm

Gość gość
Nie wiem, to tylko blizna uświadomiłam sobie, że wygląd to nie najważniejsza rzecz. Raczej i tak przejdę się do dermatologa.

Gość gość
proponuję maść contractubex w aptece można dostać bez recepty

Gość gość
A spróbuj bio oil majątku nie kosztuje w zależności od apteki ok 30zł,moja mamuśka miała wielką bliznę po usunięciu torbieli i jajników,smarowala tym dlugo ale za to blizna wyczówalna jest tylko jeśli dotykasz zupełnie kolorem nie odbiega od reszty okalającej skóry.

Gość gość
a te bio oli? jest bez recepty?

Gość gość
Tak bez recepty.

Kochana - takiej blizny nie zlikwidujesz nawet najdroższymi kremami. To jest sprawa dla chirurga plastycznego lub dermatologa który dysponuje sprzętem do usuwania blizn. Droga sprawa i długo trzeba czekać na efekty. Może zgłosisz się do jakiegoś programu typu "Życie bez wstydu"? Tam za free zajęli by się Tobą profesjonaliści. Poza nawiasem - kto cię tak urządził??? Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja mam o wiele gorsza blizne i wieksza ze hooo. Nie powinas sie przejmowac tylko cieszyc ze zdrowa jestes

Gość gość
Małgosia ja zaczelam stosowac boioil na swoja chetie pogadam z toba :) na gg jak podasz bo juz probowalam roznych sposobow na swoja :)

Gość missj
Też Ci kochana takiej blizny zazdroszczę, sama mam o wiele gorsze :D Próbowałaś No Scar? :))

Gość aaaaaajjjjjjjjj
ajć :D

Gość zyczliwa000000000000000000009
brzydkie to jest i ogromne...brrr...nawet do porodu chyba az tak nie nacinąją... nie radzilabym ci chodzic w bikini 2 czesciowym....tylko i wylacznie z zakrytym brzuchem....a i tak masz brzydki slaczaly brzuch.. jak 40 latka po 3 porodach

Gość pihdwowhdoiwhd
zyczliwa000000000000000000009 raczej życzliwa nie jestes eh. Ale czasem człowieka spotyka choroba i nie ma wyjścia. A POTEM CIESZY SIE ŻE ZYJE !!

Gość gość
ale ta rada dla kogo? dla mnie, czy missj, bo sama już nie wiem :D W sumie może macie racje, że za bardzo się przejmuję.