Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęśliwa miłość na ero

Polecane posty

Skoro straszą do dobrze :) od takich typów spod ciemniej gwiazdy lepiej trzymać się z daleka :P Po co mi to? DO niecnych celów , oczywiście :classic_cool:

Gość Doktor Kłin
Hela, ja mówię prawdę, całą prawdę i samą prawdę :(

Gość helen zasss
Jakby Ci to napisać, Juki... ja niegrzecznych osobników na śniadanko zjadam :) Nie takie orzeszki się szpilkami rozgniatało :classic_cool: Uciekaj, póki możesz :)

Gość helen zasss
Doktór, to ktoś z nas kłamie (i nie jestem to z pewnością ja), bo ja też mówię tylko prawdę :(

Widzisz moje prawie winorośle , jestem troszkę niestandardowym niegrzecznym facetem :D bardzo przekornym i trudnym do sklasyfikowania :classic_cool:

Gość Doktor Kłin
Heleno, ach Heleno! wkuchwia mnie ta cała sytuacja i niedomówienia :D proszę opisać wprost i w całości w czym rzecz i tyle :)

Gość gość
Helena to Nei debile 🖐️

Gość helen zasss
No w tych cyckach, co to ich nie widziałeś :( Juki, ok, luz... zjem Cię zatem na obiad ;)

Ty już mnie nie przytulaj to prześlij to żeś obiecała , modliszko :classic_cool:

Gość helen zasss
:D Byłam już V34, Bó, teraz Nei. No weźcie, bez jaj :) Ile razy mam powtarzać, że mnie tutaj prawe nie znacie? :)

Gość gość
jak cie nie znaja to skad doktor ma miec twoja fote idiotko??

Gość Doktor Kłin
też mnie takie pytanie naszło, aczkolwiek bez tej obraźliwej końcówki

Gość helen zasss
Nie twój interesik, maleństwo :classic_cool:

Z tym uciekaniem to serio piszesz tak samo, jak ta która nie ma tyztków miseczki D :classic_cool: :P

Gość helen zasss
Ale to jest szczera, koleżeńska rada. Ja zostawiam trwałe ślady :classic_cool:

Gość helen zasss
Doktór, jestem zdruzgotana 😭 Widać mnóstwo cycków tutaj widziałeś. A ja myślałam, że moje powinny poczuć się wyróżnione. Wszak prawie nikt ich tutaj nie widział :(

Gość gość
czasami się zastanawiam skąd wy macie tyle czasu na pierdoły. Wiem że w realu macie p**********e życie i te wasze p**********e życie kładzie cień na życie tak zwanych normalnych . Później oni staja się p**********i. Mazycie o miłości, zakochaniu a tak naprawdę uciekacie od rzeczywistości. Jesteście dużymi dzieciakami. znudził mi sie zwiazek , życie wchodzę do neta i czuje się od razu lepiej. Gorzej jak zaczynacie nie zauważać ludzi w realu. A ludzie tak szybka odchodzą. Zabieracie czas swoj dla wszystkich dookoła bo jesteście w sieci. Jest na to jakieś psychologiczne określenie ale juz nie pamietam. Wam jest z tym dobrze ok. Ale pamietajcie jesteście dorośli i obok wygody życia czasami warto wybierać to co jest słuszne. Zastanawiam się nad osobami z tego forum, które znam i widzę jak funkcjonują w realu i zastanawiam się jak oni patrzą w lustro. Może nie moga patrzeć stąd sacza drinki.

Gość helen zasss
Juki, jesteś kobietą? To one odbierają wszystko opatrznie ;)

Z******ta rada :classic_cool: . A teraz weź ją sobie do sera i wypierrrrdalaj (takie fancuskie R) z kafe :) 🖐️

A chcesz żebym był kobietą ? :D :P Mogę być kim tylko chcesz :) romantykiem, brutalem, macho, flematykiem, imprezowiczem itp. co tylko sobie życzysz :classic_cool:

Gość Doktor Kłin
Heleno, jeśli je widziałem, to napewno nie jako cycki Heleny :)

Gość helen zasss
Doktór... no weź :) Nie poznajesz mnie? :) Juki, możesz być nawet sobą. Ja Cię i tak przerobię na własną modłę. Później mi się znudzisz i będę zmuszona Cię porzucić. A wtedy będziesz płakał i tęsknił... Po co Ci to? :)

Gość Doktor Kłin
cóż ... mam swoje podejrzenia, aczkolwiek brak dostatecznych dowodów na ich potwierdzenie :)