Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majciak

Jak nazwać córkę

Polecane posty

Gość Majciak

Ja z mężem mam już dwójkę dzieci i kolejnego nie planowaliśmy, więc bardzo się zdziwiłam, gdy dowiedziałam się, że zowu jestem w ciąży. Byłam i jestem bardzo szczęśliwa, ale pojawił sie problem jak nazwać dziecko i gdy dotego okazało się, że to jest dziewczynka, to jeszcze większa katastrofa, bo dla chłopcajuż wybraliśmy, a dla dziewczynki nie. Więc bardzo proszę o pomoc. Muszę niestety zaznaczyć, że mamy dużą rodzinę i imiona nie mogą sie powtarzać, dla tego napiszę imiona wytepujące już u nas, a są to: Maja, Renata, Angelika, Miriam, Eleonora, Stella, Wiktoria, Lena, Julia, Eliza, Sara, Monika, Dorota, Eugenia, Żaneta, Izabela, Sonia. Mój mąż nie chce zgodzić się też na Patrycję, a mi akurat się podoba.

Gość gość
Agnieszka, Kaja, Emilia, Irmina, Katarzyna, Małgorzata, Bernadetta, Hanna, Anna, Jagoda, Sabina, Helena, Zofia, Zuzanna - może któreś z tych?

Gość Majciak
Z tych co podałaś podoba mi się najbardziej Bernadetta. Śliczne poprostu!

Gość Majciak
Pola nie, bo mi się źle kojarzy, moje dzieci chodzą do przedszkola z Polą i z niej jest straszny łobóz, bije dzieci i w ogule, a więc niestety raczej nie.

Gość flowers04
Hej widze że macie liczną rodzinkę i rzeczywiście duży problem :P Ale takie imiona jak Karolina, Olga, Laura, Weronika, Emma, Zuzanna te Imiona są bardzo ładne i zawsze modne. Może akurat też ci się podobają ? :)

Gość gość
Monika ladnie sie zdrabnia i zawsze na topie :)

Gość gość
łobóz,??????????

Bardzo podoba mi się Laura. Czytałam pewną książkę i tam była właśnie Laura. Ta to była odważna, inteligentna i do tego śliczna! Super pomysł, a nie wpadł mi do głowy! Dzięki flowers04!

Gość flowers04
Cieszę się że mogłam pomóc ;) A który to już miesiąc ? :)

A co myślicie o Adeli? Mój mąż to prponował. Nawet nie wiem skąd on to imię wytrzasnął.

Gość gość
Klara, Gabriela, Karolina,

Gość flowers04
Adela ? Szczerze to nie zbyt mi się podoba... I źle mi się kojarzy :P Ale to ty z męzem wybieracie Imię... A Tobie się podoba ?

Klara też ładne. Oznacza jasna i była święta o tym imieniu. Też się zastanowię.

Gość gość
Laura ładniejsze niż Bernadetta tez tak myśle nazwać córkę

Gość flowers04
Gratuluje !!! :) A Imię Magdalena ? też zawsze modne :)

Gość gość
Majciak! ładna, święta, piękna, łagodna ble ble ble a tak naprawdę twoja może być paskudna i wredna mając na imię Laura więc nie wierz tak na ślepo imionom i sarialom brazylijskim bo na taką osobę mi wyglądasz. Ja znam Julię która skopała pewnego chłopca w naszym przedszkolu, Dziewczynka ani ładna a już ani trochę grzeczna.

Gość gość
Adela ślicznie Klara ładnie Laura ujdzie ale oklapane Bernadeta długie a ciezko zdrobnic

Magdalena nie bo na naszym osiedlu są już trzy. Nie wiem czy to jest tak strasznie popularne imię, ale widocznie tak.

Gość gość
Stefania Rita Agata Teresa Melania Edyta Wanda Urszula Blanka Luiza

Słuchaj gościu ja w ogule nie ogladam brazylijskich seriali i nawet nie myślałam dać córce na imię Julia i w cale nie wierzę ślepo imionom i nie mam zamiaru się ztobą kłócić.

Gość flowers04
Jest to Imię popularne ale ładne zawsze modne i wszystkie Magdaleny które znam są bardzo grzeczne i pilne :) Jeszcze wpadł mi pomysł Imię Natalia.?

Gość flowers04
Jeszcze bardzo ładne Imię Aleksandra :) Jak ci się podoba ?

Urszula ani Wanda czy Rita nie bo kojarzą mi się z takimi starszymi paniami i nie pasuja do dzieci.

Ola? Hm... Raczej nie bo teraz strasznie dużo się Aleksander kręci po świecie, a ja nie chcę dać dziecku takiego imienia z pierwszej 10 popularności. No chyba, że bedzie jakieś super :)