Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majciak

Jak nazwać córkę

Polecane posty

Gość flowers04
To fakt jest ich trochę ! Tak samo jak Aleksandrów :P A Liliana ? Mam nadzieje że cię nie zamęczam :P Chcę pomóc bo Wiem jaki to może być czasami kłopot :D

Gość PaniGruszka
Róża :)

Liliana raczej nie. Nie wiem czemu, ale nie, choć oczywiście mojemu mężowi podoba się najbardziej.:)

Gość gość
Laura bardzo oklepane. Podam Ci imiona jakie mają dziewczynki w mmojej grupie w przedszkolu. Jestem wychowawcą. Oczywiście Julie 3 Nikola Sylwia Patrycja Amelia Olga Kalina Adela Paulina

Gość Aggggggggggggggggggggggggggggg
A co powiesz na ARIETTA takie ladne niespotykane :)?! Mi sie bardzo to imie podoba:)

Gość flowers04
Bo męzą zawsze podoba się na przekór i mężczyźni lubią stare imiona szczególnie dla córek :) Znam to... A jak z tymi Imionami Laura, Klara i Natalia podobają mu się ?

Gość gość
u nas w rodzinie jest Bernadetta, i nijak tego zdrobnic sie nie da ! mowia na nia Benia bez sensu

Gość flowers04
Jeszcze przyszła mi do głowy Alicja i Martyna :)

Gość flowers04
O to chociaż w tych Imionach jest zgodny :)

Gość gość
Bernadetta - Beta, Betka, Bernia... do tej od oklepanej Laury - przez całe swoje trzydziestoletnie życie nie spotkałam ANI JEDNEJ LAURY, ale pewnie twoja ładniejsza koleżanka ma córkę o takim imieniu, zgadłam? :D

Gość flowers04
:) :) Martyna imię łacińskie pochodzi od Imienia męskiego Marcin :) Sorry nie wiedziałam dopiero teraz o tym Imieniu przeczytałam Jeszcze troche mniej popularne To Iga, Ida i Igna

Gość gość
Na miejscu Twojego dziecka mniej martwiłabym się o swoje imię, a bardziej o to, że matka robi błędy ortograficzne. I to co krok.

Ida też słodkie i chyba zrezygnuję z Róży. Igna kojarzy mi się z taką grubą dziewczynką, a Iga z taką lalunia, która myśli tylko o ciuchach. I postanowione rezygnuję z Róży trzecie miejsce ma IDA. Jejku ja to się nie mogę zdecydować.

I co z tego, że robię błedy ortograficzne. Zawsze je robiłam, nie wiem czemu, bo dyktanda robiłam codziennie.

Gość flowers04
Bo jak już się podobają nam Imiona to kilka i ciągle rozmyślasz które to Imię dać :) A mnie znów Iga kojarzy mi się z Tancerka :P Nie wiem dlaczego ? a Milena ?

Gość flowers04
Tajemnicze i mało spotykane :) I kojarzy mi się z taką słodką dziewczynką :)

Gość gość
Skoro Ciebie martwi bardziej właściwe imię dla córki niż własne ortografy to Twój problem. A jak będziesz pomagać dziecku w nauce? Nie lepiej ten czas zamiast na kafeterii spędzić na powtórce ortografii? Łobuz to nie jest trudne słowo, naprawdę.

Przepraszam, ale muszę już kończyć na serio. Dowidzenia. Życzę dobrego wieczoru.

Gość gość
Katarzyna najgorsze ze wszystkich :(