Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majciak

Jak nazwać córkę

Polecane posty

Gość flowers04
Katarzyna Imię ładne ale znów baaaaaaardzo dużo ich jest

Gość cztery z plusem
Basia :-)

Gość gość
Daj jej na imię Kafeteria! Idiotka co własnemu dziecku imienia nie potrafi wmyśleć.. pier*Olniety ku*wa babsztyl.

Gość gość
Mi podoba się- Weronika, Emilia, Róża, Nadia

Cieszę się, że wyraziłaś swoje poglądy na mój temat. Szkoda tylko, że w taki sposób. Rozumiem, że ktoś może uważać mnie za idiotkę, ale nie musiałaś tu przeklinać.

Gość gość
A ja mam córeczkę Alicję :) Nie jest to imię oklepane, i wszyscy mi mówią, że ślicznie nazwałam małą :)

Gość gość
Bo w głowie mi się nie mieści wypytywac na kafe o imię dla dziecka . Myślę,ze twój mąż nie wie o tym bo by cię wyśmiał. Czy to będzie twpja corcia czy kafe?? Jezu,żadnej podjętej samodzielnie decyzji. Ale w sumie to twoja sprawa ,skoro chcessz by obcy ludzie wybrali dla TWOJEGo dziecka imię. Może kiedyś się jej pochwalisz że społeczeństwo wybrało jej imię bo mama nie była zdecydowana :D

Gość gość
Elżbieta ładnie i ma dużo zdrobnień. Ja dałam córkom na imię Felicja i Katarzyna i przynajmniej wyróżniają się w tłumie. Laura, imię które faworyzujesz, jest okropne. Ładniejsze są już Klara i Ida.

Gość gość
idziesz ida? idę! :D

Gość gość
ale debilne te imiona wymyślacie, jakaś felicja, fela, pola, ida, iga, srala, lala.....nie ma normalnych imion?

Gość flowers04
I znów jakieś stare Imię... Elżbieta Ela odradzam. Ale Alicja tak jak już pisałam ładne :) A co z tą Katarzyną podoba ci się ?

Gość Gościwita
Gdyby urodziła mi się córka dała bym Jej na imię Kornelia lub Hania. Ladne imię to też Natalia, Sylwia, Małgorzata... tyle tego... No ale ja chyba bede mieć syna i też mam problem.

Gość flowers04
Gościwita a masz jakieś Imię dla syna na myśli ?

A! A! Nie wiem czy to tylko ja tak trafiam, ale wszystkie Gośki jakie znam to niesamowite wariatki. (Wpozytywnym tego słowa znaczeniu)

Gość Elefannn
Ja prawdopodobnie nazwę moją córkę Oksana

Gość gość
my mamy juz zaplanowane, ze jesli nasze drugie dziecko (na razie w planach) bedzie dziewczynka, to dostanie na imie pola. podoba mi sie tez: nina, lena, gabriela, łucja. nasza corka ma na imie michalina :).

Gość gość
gościu, nie wiem czym się tak gorączkujesz, wiadomo, że imię autorka ostatecznie wybierze sama, ale szuka inspiracji, ktoś może podrzucić jej imię, na które sama by nie wpadła

Gość gość
Być może mała będzie nazywać się Laura Liliana, bo ja zakochałam się w imieniu Laura, a mój mąż w Lilianie. Flowers04 dzięki za świetny pomysł!

Gość gość
moja druga córka - jeśli kiedykolwiej sie przytrafi bedzie mieć na imię Nina, mój m sie troche buntuje bo miał kiedys dziewczynę o tym imieniu .. ale mnie jego byłe "nie bolą" a imie podoba mi się bardzo.

Gość gość
ja sie tylko zastanawiam, jakie te laury, liliany itp. maja nazwiska? bo dla mnie np. laura kowalska albo liliana drozd ;) brzmi idiotycznie. jeszcze lepiej wygladaja takie imiona z nazwiskami odzwierzecymi np. liliana koza ;).

Gość flowers04
Majciak Cieszę się że mogłam pomóc :) A jak mają na Imię twoje dzieci jeśli można wiedzieć :) ?