Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukces rozwiodlam zonatego

Polecane posty

Gość gość

Da sie !!! Zakochal sie a ja go ignorowalam, mowilam zeby sie nie wyglupial i wracal do zony. Ze nie moge byc jego kochanka. Nie dalam mu d**y. Po pol roku wymiekl i powiedzial ze dluzej tak nie moze. A ja na to ze jest podly , ze rani zone i dziecko. W rzeczywistoaci mam ich gleboko w d***e ale udawalam trosskliwa, hahaha

Gość gość
Na razie jestem twarda i mowie ze na nieszczesciu nie chce budowac swojego zycia. On juz jest zaslepiony sperma. A ja dalej go zlewam.

Gość gość
Zadna suka ze mna nie wygra

Gość gość
nie ma się co chwalic tym, że jest się szmatą

Gość gość
Nie bede lizac fiuta po jego zonie.

Gość gość
Dobra strategia, tak trzymaj :D

Gość Legalnabrunetka
:)

Gość gość
Wczoraj mu powiedzialam zeby sie udal z zona do seksuologa, na pewno im pomoze rozwiazac problemy malzenskie, hahaha

Gość gość
musisz mieć strasznie niskie poczucie własnej wartości dziewczyno :O żal

Gość Tosiulkaak
Szmata dlatego, że mu się nie oddała? Czy dlatego, że się w niej zakochał i stwierdził, że się rozwiedzie dla niej, by nie żyć w kłamstwie?

Gość gość
On mi na to ze on juz jest pewien ze mnie kocha. Przez pol roku cos krecil, zona to, zona tamto, dziecko

Gość gość
Nie oddawajcie sie zonatym, zawszr wracaja do zon, ledwo to wytrzymalaam,musialam prosic kumpla o sex

Gość gość
Dlatego, że czerpie z tego chorą satysfakcję i zrobiła to dla zabawy. Kompleksami śmierdzi to na odległość. Rzeczywiście, masz się czym chwalić.

Gość gość
Mam satysfakcje, juz raz bylam z zpnatym, polamal mi dusze i serce, sodowa mu do glowy uderzyla, bo powiedzialaam mu ze go bardzo kpcham.Nigdy wiecej

Gość gość
ma satysfakcje ale do lozka zonatemu sie nie pchala, a za jego zachowanie nie odpowiada. nie ma podstaw by nazywac ja szmata.

Gość gość
cofam, jednak jestes szmata skoro sypialas z zonatym

Gość gość
A dla mnie takie zabawy jakiejś gówniary, robione tylko dla zaspokojenia własnej próżności, są gorsze od sypiania z żonatym. Nie każdy seks z żonatym kończy się rozbiciem rodziny, a taka gierka owszem (o ile to nie prowokacja jakiejś gimbuski)

Gość gość
"gość Wczoraj mu powiedzialam zeby sie udal z zona do seksuologa, na pewno im pomoze rozwiazac problemy malzenskie, hahaha" to rozwiodl sie juz on czy nie? bo jak nie to o jakim sukcesie mowisz?

Gość gość
Prosil mnie o wspolne zycie a ja mu na to ze powinien najpierw udac sie na terapie , a nie rozbijac rodzine, ktora zalozyl jakjakis niedojrzaly chlopczyk

Gość gość
jak dla mnie to Panu trzeba fiuta obciąć bo najwyraźniej mózg mu się w dolne partie przemieścił a dla Szanownej Odbijającej - słowa gratulacji - tylko przemyślałabym jeszcze fakt czy chce Pani być z Facetem obciążonym dziećmi ? a może lepiej poszukać tego swojego jedynego... najważniejszego???

Gość gość
Jedno dziecko, i jest bogaty, takze nie bedzie problemu

Gość Tosiulkaak
Kobiety nie chcą dzieciatych z zobowiązaniami, jeśli same takowych nie mają. Co do "szmaty" to dla mnie prędzej można by tak nazwać kobietę, która ma męża, a sypia z innymi. Chociaż bardzo nie lubię takiego określenia, nie lubię jak kobiety są obrażane od kurf, szmat itp., zarówno przez mężczyzn, jak i przez same kobiety, a mężczyznę nikt tak nie nazwie.

Gość gość
Chociaz wolalabym zeby byl biedny i wolny niz znowu przechodzic tyle stresow

Gość gość
Nie dawalam sobie szans, nie sadzilam ze zdobedzie sie na to, ale jak widac chyba juz seksualnie nie wytrzymal, bo nie wierze ze faceci potrafia kochac tak mocno