Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkaaaaaa

mega klamstwo i ciaza

Polecane posty

Gość gość
nie ma dobrzej rady a pitulenie dziwnych kolesi wcześniej też nie pomaga, jak mniemam. Musisz być szczera, prawda jest lepsza niż najpiękniejsze kłamstwo. Przede wszystkim nie kręć bo się nie odkręcisz. Ja się rozstałem po 6 latach z dziewczyną bo zamiast od razu wyznać prawdę tak kręciła że zanim powiedziała o co chodzi to już nie było NAS. Bądź dorosła, spróbuj, umów się z nim tak aby nikt wam nie przeszkadzał, powiedz mu że Ci na nim zależy (jeśli tak jest) i że tak naprawdę jesteś młodsza niż sądził, myślę że jeśli jest dorosły i dojrzały to dla niego to nie będzie problem, liczy się człowiek a nie wiek. I powiedz mu że chcesz być z nim szczera bo będziecie mieli dziecko. Chciałabyś abyście byli razem. Ty się cieszysz a On niech to spokojnie przemyśli. NIe oczekuj że będzie skakał z radości, jeśli zareaguje nerwowo ok, jeśli agresją to nie był wart ciebie ani dziecka, jeśli się ucieszy super, jeśli będzie zbity z tropu to daj mu czas niech to do niego dotrze. Daj mu przynajmniej z tydzień i nie narzucaj się. Myśl spokojnie choć to nie łatwe, nie przejmuj się masz 15 lat ale to nie koniec świata najważniejsze jest dziecko i jego życie i zdrowie, pogadaj z mamą, niech wie pierwsza jeszcze przed chłopakiem. Też daj jej czas kilka dni żeby mogła pomyśleć to będzie dla niej trudniejsze niż dla Ciebie postaraj się ją zrozumieć, uważa Cię za dziecko, a tu będzie babcią, niezła niespodzianka. Myśl powoli, nic na szybko nic na siłe nic w nerwach, urodzisz, mama i tak pomoże choćby nie wiem co mówiła w nerwach, a jeśli facet cię chociaż bardzo lubi to daj mu być blisko może pokocha i zostanie z wami i będzie git. życzę sukcesów dasz radę, ja w to wierze. nie bój się to jest życie, patrz pozytywnie, nie odwrócisz czasu poukładaj to sobie powoli i ciesz się tym czasem a mamą, z chłopakiem, z mamą i chłopakiem albo chociaż sama;-)

Gość gość
dziękuję, chociaż jeden normalny człowiek podchodzi poważnie do mojego problemu. pozdrawiam